Yok beni komple sil oradan ben sana aday olmadığımı belirttim***E Y M E N B S M ÇEKİLMİŞTİR!***
Ona oy verenlerin oyu geçersiz olacaktır
Yok beni komple sil oradan ben sana aday olmadığımı belirttim***E Y M E N B S M ÇEKİLMİŞTİR!***
Ona oy verenlerin oyu geçersiz olacaktır
Konu açıldıktan sonra belirtildi ve maalesef adaylığınız silinmiyor. Size veren oyları istediğiniz kişi veya kişilere dağıtırızYok beni komple sil oradan ben sana aday olmadığımı belirttim
Daha oncesindede size gerek olmadığını saka olduğunu belirttim!Konu açıldıktan sonra belirtildi ve maalesef adaylığınız silinmiyor. Size veren oyları istediğiniz kişi veya kişilere dağıtırız
Pekala size verilen oyları dağıtırız o zaman istediğiniz gibiDaha oncesindede size gerek olmadığını saka olduğunu belirttim!
Eymen bana atacakPekala size verilen oyları dağıtırız o zaman istediğiniz gibi
O zaman tamamını size veririzEymen bana atacak
Ben orda ismimin olmasını istemiyorum Hamza bey size belirttimPekala size verilen oyları dağıtırız o zaman istediğiniz gibi
Tabii evet derseO zaman tamamını size veririz
Bu belirtme sırasında seçim adayları düzenleniyordu. Farkedilmedi, isminizi çekemiyoruz maalesef sizde bunu biliyorsunuz. Oylarınızı dağıtırız işte yada yok ederiz oylarınızıBen orda ismimin olmasını istemiyorum Hamza bey size belirttim
Dur şimdi oraya karisma nsbdbsbsAnlamadığım konu şu kaybeden taraf kendine medya açamaz mı açabilirse seçime ne gerek var?
Şuan medya patronlugu için değil medyayı kim kapatacak diye seçim yapiyoruzAnlamadığım konu şu kaybeden taraf kendine medya açamaz mı açabilirse seçime ne gerek var?
Sadece Bir fikirdiDur şimdi oraya karisma nsbdbsbs
İkizler Burcu olarak yorumladim"Yürek Medya’ya istemeden talip oldum ama planlarım biraz farklı! Kapatmak gibi büyük bir hata yapmayacağım tabii ki! Sonuçta medya bizden, onu kapatmak değil, daha da büyütmek lazım. Ama belki isim değişikliği yaparım, mesela 'Yürek Tatil Medya' olabilir, çünkü hepimize biraz tatil lazım! "
Bana atarsan 2 gune forum 70 kisiSadece Bir fikirdi
Tek konuda amaBana atarsan 2 gune forum 70 kisi
Bu belirtme sırasında seçim adayları düzenleniyordu. Farkedilmedi, isminizi çekemiyoruz maalesef sizde bunu biliyorsunuz. Oylarınızı dağıtırız işte yada yok ederiz oylarınızı