Yürek Medya Patron Seçimi / 2 (5 Kişi İçeride)

Yürek Medya'nın Devamı Nasıl Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    48
  • Anket kapatılmış .

B E S O

𝗛𝗨𝗥𝗥𝗜𝗬𝗘𝗧🌹/𝗕𝗔𝗦𝗞𝗔𝗡𝗜
Vatandaş
"Yürek Medya’ya istemeden talip oldum ama planlarım biraz farklı! Kapatmak gibi büyük bir hata yapmayacağım tabii ki! 😁 Sonuçta medya bizden, onu kapatmak değil, daha da büyütmek lazım. Ama belki isim değişikliği yaparım, mesela 'Yürek Tatil Medya' olabilir, çünkü hepimize biraz tatil lazım! 😎"

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
"Yürek Medya’ya istemeden talip oldum ama planlarım biraz farklı! Kapatmak gibi büyük bir hata yapmayacağım tabii ki! 😁 Sonuçta medya bizden, onu kapatmak değil, daha da büyütmek lazım. Ama belki isim değişikliği yaparım, mesela 'Yürek Tatil Medya' olabilir, çünkü hepimize biraz tatil lazım! 😎"
İkizler Burcu olarak yorumladim

B E S O

𝗛𝗨𝗥𝗥𝗜𝗬𝗘𝗧🌹/𝗕𝗔𝗦𝗞𝗔𝗡𝗜
Vatandaş
Bak sen şu işe, istemeden aday oldum ve birden kendimi seçimlerde buldum 😅 Beni oraya yazan arkadaş herhalde biraz fazla heyecanlanmış. Şimdi diyor ki stediğiniz birini söyleyin, oylarınızı ona geçirelim. Eh, madem öyle, oylarımı bir güzel sandalyeye verelim, o da rahat etsin! 😁 Yoksa gerçekten seçim kazanıp istemeden medya patronu olacağım, işin şakası kalmayacak bdjdjdjejejeejej
Bu belirtme sırasında seçim adayları düzenleniyordu. Farkedilmedi, isminizi çekemiyoruz maalesef sizde bunu biliyorsunuz. Oylarınızı dağıtırız işte yada yok ederiz oylarınızı