FORUM SOHBET ALANI (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Ben anlattım sen anlamadın problem yok

Tamam coşkun başkan anlaştık 👍

Selam COCUK,

Köyden indim şehire gibisin 😀
Seni buraya gönderenler en son dorboyo yoptormoyocogoz dedi ve sonra tatile gittler ,😀
Hadi şimdi o bomboş rol kesmelerini al, ablam ablammmın sana yamuk yapacağı güne kadar kosene çekil ve bekle 😀

Abimmm ablammm ile bu işlerin yurmecegini anladığın gün beni bul , senin şu yazdigin bomboş cümlelerin içini bir dolduralim sonra konuşursun doya doya..

Aksi takdlr de bizim çocuklar seni coook döver 😀

İyi oyunlar abisi

Zans

Adap öğreticisi / Abileri savunma derneği başkanı
Vatandaş
Selam COCUK,

Köyden indim şehire gibisin 😀
Seni buraya gönderenler en son dorboyo yoptormoyocogoz dedi ve sonra tatile gittler ,😀
Hadi şimdi o bomboş rol kesmelerini al, ablam ablammmın sana yamuk yapacağı güne kadar kosene çekil ve bekle 😀

Abimmm ablammm ile bu işlerin yurmecegini anladığın gün beni bul , senin şu yazdigin bomboş cümlelerin içini bir dolduralim sonra konuşursun doya doya..

Aksi takdlr de bizim çocuklar seni coook döver 😀

İyi oyunlar abisi

Tamam

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Aferin oyun hayatında ilk defaa doğru birinin sözünü dinledigin için seni tebrik ederim zira sizi yönetenler sizleri rezzzzziiil ettiler..

Bunun farkına varabilen tüm gokbudun, Bürküt üyelerini diriliş ittifakina davet ediyoruz

Aksi takdirde başınızda ki 3-5 kişinin kişisel egoları yüzünden ezilmeye devam ediniz.

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Aferin oyun hayatında ilk defaa doğru birinin sözünü dinledigin için seni tebrik ederim zira sizi yönetenler sizleri rezzzzziiil ettiler..

Bunun farkına varabilen tüm gokbudun, Bürküt üyelerini diriliş ittifakina davet ediyoruz

Aksi takdirde başınızda ki 3-5 kişinin kişisel egoları yüzünden ezilmeye devam ediniz.
Yooo benimde sözümü dinliyor bu çocuk adam

KutAydin3198

MAVİ VATAN | Muğla Belediye Başkanı
Vatandaş
Gün geçmiyor ki forumdan kavga dövüş eksik olmasın, herkese hayırlı geceler ve keyifli forumlar. 😅