E
Emirhan'
Ziyaretçi
Bosver gokbudunu gel bizeGün geçmiyor ki forumdan kavga dövüş eksik olmasın, herkese hayırlı geceler ve keyifli forumlar.
Bosver gokbudunu gel bizeGün geçmiyor ki forumdan kavga dövüş eksik olmasın, herkese hayırlı geceler ve keyifli forumlar.
Partiye beni alan sendin başkanım, bence sen geri gel.Bosver gokbudunu gel bize
Yok sağol hainim benPartiye beni alan sendin başkanım, bence sen geri gel.
Sana laf atan yok cekil kenaraGelelim sana,
Derdin ne ? Ne istiyorsun?
Estağfurullah başkanım, kim sana ''hain'' yakıştırması yapabilir? O işte bir yanlışlık vardır veya yanlışlıkla olmuştur.Yok sağol hainim ben
Sana laf atan yok cekil kenara
Sen kendini cok yüceltmissin bak bu ego bu kibir az rahat durStrateji diye bunu bulan insan sürüsünün ufak parçası,
İyi oyunlar
Sen kendini cok yüceltmissin bak bu ego bu kibir az rahat dur
ya bi boş yapma da ppni simetrik koysana tam hizalı tilt oldumBen büyük değilim, sizler küçüksünüz malesef...
Bizde isterdik üç beş zeki adam ama malesef...
Senin gibi maşalar ile karşımızda durmaya cesareti olan insanlar sürüsü..
Neyse büyüyünce haber verin sen ve şu plan yürüttüğünüz sürüyü gelip tekrar yerle yeksan edeceğim.
Zira bu planlar serçe parmağım kadar bile değil
ya bi boş yapma da ppni simetrik koysana tam hizalı tilt oldum
dostlarını kendi menfaati uğruna satan kişiiii xdAblasının kardeşiiii,
Hepsi bu kadardı teşekkürler..
dostlarını kendi menfaati uğruna satan kişiiii xd
Biz senin gibi adam harcamıyoruz en azından Fatih Diyorsun ya bizde dostluk öyle böyle diye nerede şimdi o biosuna ebediyen altın ok yazan nur yüzlü adam Harcadın mı yoksa kendi çıkarların içinPlan kurarken yaptığı planı kimle kuracağını bile bilmeyen kişiiii
Hala anlamadınız değil mi?
Neyse selamlar
Biz senin gibi adam harcamıyoruz en azından Fatih Diyorsun ya bizde dostluk öyle böyle diye nerede şimdi o biosuna ebediyen altın ok yazan nur yüzlü adam Harcadın mı yoksa kendi çıkarların için
Biz göreceğimizi çoktan gördük kimin ne olduğunu, kimin ne potansiyeli olduğunu.Cidden çok başsun
O kadar farkında değilsin ki, sana cevap vermek bile bana yorucu geliyor...
Ördek kovalamayi bırakta şu kocamaaaan resmi bir gör artık
Biz göreceğimizi çoktan gördük kimin ne olduğunu, kimin ne potansiyeli olduğunu.
Seni iyi tanırdım da o hareketlerinden sonra sen de koca bir SIFIRmışsın. Böyle çok havalara girme bu devran döndüğünde o resmi sana FHD gösteririm
Sana ulaştığında somut olarak ne önlemi alabildin fatih böyle triplere girmişsinDedi bu ay iktidar olup eşini oyun başkanı adayı gösterecek adam
Devran illaki döner, de önce sizlerin yaptığı planların 1 dk sonra bana ulaşmaması gerekiyor
Bunu sağladığınız gün söz sana hak vericem
Sana ulaştığında somut olarak ne önlemi alabildin fatih böyle triplere girmişsin
Gelip gidip nasıl karıştırabiliyorsun beni orayaÖnlem almami gerektirecek bir plan yapmıyorsunuz ki
Kazanıyoruz işte...
Ve bu egomanyayı yiklabilecek insanların Avni ve emirhan olduğunu size düşündüren nedir gerçekten merak ediyorum ,