FORUM SOHBET ALANI (18 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Gard mi 😀
Yaşının Max 18 olduğunu düşüneceğim yapma 😀

Raconu kesen sensin, uygulamayan sen.

İş ciddiye binince yasağım.var 😀

Böyle adamların hepsi karşımızda el pençe durdu bu güne kadar ,😀

Altından kalacamayacagin laflar etme, sana son tavsiyem budur 😀
2 sene bekle gelmezsen namerdim bunu da kaydet lazım olur kim altından kalkamıyor görelim :) Yersen

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Neyse sen hâlâ ajancılık oynamaya devam et bakalım, partiye ajan sokunca sevin falan böyle aktivitelerin olsun :) İzin verdim discorda istediğin kadar gönderebilirsin sıkıntı yok akşama gelsinler ördek kovalarız. :)

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
2 sene sürmez karşılaşmamız meraklanma 😀 çok yakında ansızın telefonun çalar 😀

Velev ki sürdü gelmezsen namertsin 😀
Hadi bakalım göreceğiz 😁 Sen sözünün eri değilsin sana çok güvenemedim ama Türkiye'ye gelirsem ilk mekanına geleceğim bu da sözüm olsun :) Açık adresi at sürpriz yapacağım pastalarla hatta en sevdiğin çiçeklerle falan gelirim asdffhahshakxşskxjsnd

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Hadi bakalım göreceğiz 😁 Sen sözünün eri değilsin sana çok güvenemedim ama Türkiye'ye gelirsem ilk mekanına geleceğim bu da sözüm olsun :) Açık adresi at sürpriz yapacağım pastalarla hatta en sevdiğin çiçeklerle falan gelirim asdffhahshakxşskxjsnd

Açık adresi bilmediğin yere bam bam mi yapmaya gidiyorsun 😀 sen ne ayaksın Allah askına 😀

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Gideriz gideriz fatihcim herhalde sizin evdeki odaları dolanacağız :) Fatih'in 1. telefonu, Fatih'in 2. telefonu falan öyle öyle

Ben senin ablan mıyım 😁

Siz kurulmaya çalışırken biz darbe yapıyorduk 😀

Hatrimizin geçtiği insan çok bu oyunda. Boş beleş konuşma da az odaklan 😀