Cumhurbaşkanı, seçimlerde oy kulanmıyor mu ?
Cumhurbaşkanı oy kullanır, çünkü o da bir vatandaş. Ancak medya sahibi, kendi çıkarlarına hizmet etmemek için tarafsız kalmalı
Cumhurbaşkanı, seçimlerde oy kulanmıyor mu ?
Niye kardeşim Hamza vatandaş değilmiCumhurbaşkanı oy kullanır, çünkü o da bir vatandaş. Ancak medya sahibi, kendi çıkarlarına hizmet etmemek için tarafsız kalmalı
İyi de oy verdiğim kişi zaten kazanmadı üstelik şuan medya patronu değilim. Medya patronu değil herhangi biri olarak oy kullandımCumhurbaşkanı oy kullanır, çünkü o da bir vatandaş. Ancak medya sahibi, kendi çıkarlarına hizmet etmemek için tarafsız kalmalı
Burda ne denıldıtse odur. Sözden dönmek yokturAmaan kazanana bendeki oylarıda salla gitsin
Hayir buradan yapıyorumArkadaşlar itirazları özelden yapınız herkese yetişemiyorum. @BaşkanOnline ne zor işmiş bu ?
Yap bakimHayir buradan yapıyorum
Evet dedim ama sonrasında medya bana geçmesi takdirde vaatte verdim ayriyeten ismim gectigi içinde aday oldum ismim silinmediBurda ne denıldıtse odur. Sözden dönmek yoktur
FjdjdjjdjxnsjsYap bakim
Hımm, hak verdım sımdı.Evet dedim ama sonrasında medya bana geçmesi takdirde vaatte verdim ayriyeten ismim gectigi içinde aday oldum ismim silinmedi
@B A Y - Z kadir başkanda hak verdi secim tekrarlansinHımm, hak verdım sımdı.
sen ne ara demokratik oldunHımm, hak verdım sımdı.
Sımdı vazgeçtim, medyamı verınsen ne ara demokratik oldun
Vazgeçtim, ben kazandım hak benım@B A Y - Z kadir başkanda hak verdi secim tekrarlansin
verin adama medyasını hadi daha kapatma duyurusu atacakSımdı vazgeçtim, medyamı verın
Yo kapatmıcam ki, hakkınızda haber yapıcam. Bunun ıcın çalışan bile tuttumverin adama medyasını hadi daha kapatma duyurusu atacak
cevap vermek için benim medya hesabına giricem de üşeniyorumYo kapatmıcam ki, hakkınızda haber yapıcam. Bunun ıcın çalışan bile tuttum