E
Emirhan'
Ziyaretçi
Aslan baskankm teşekkürler bu arada seni aramizfa gormek isterim Kızılelmayla yeni bir yol yeni bir umutEmirhan başkanım olsun medya patronu
Aslan baskankm teşekkürler bu arada seni aramizfa gormek isterim Kızılelmayla yeni bir yol yeni bir umutEmirhan başkanım olsun medya patronu
O seçimde bende olmam lazımdı ama yazmamıs,o yüzden ıptal. Ben geldım ve halk benı sectı.Halk secimini ilk seçimde yapmis ve ezici üstünlükle beni secmis ve sen secimi tekrarlayip duruyorsun
Halk daha gelmedi sayin AydınO seçimde bende olmam lazımdı ama yazmamıs,o yüzden ıptal. Ben geldım ve halk benı sectı.
Gelenler baş tacıdır. Halkımız ne derse o.Halk daha gelmedi sayin Aydın
İtiraz yapılmıştir bayz baskanimizi bekliyoruzGelenler baş tacıdır. Halkımız ne derse o.
Al işte çağırıyorlar yine. ondan sonra niye darbe yapıonuz demeyin.Ordu Göreve
...Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Yürek Medya Patronu seçimlerinde şaibe olduğu belirlenmiş ve seçim yenilenme kararı alınmıştır. Medyası olan üyelerin medya oyları sayılmayacak olup, kişisel hesaplarından attıkları oy sayılacaktır.
Seçim 12 saat sonra bitecektir. Başarılar dileriz.
hayır bide bu seçimi neden pargalı yapıyor ahdhwufjwmfiwkfjwkjf
Yanlis isim erenprgl olacakhayır bide bu seçimi neden pargalı yapıyor ahdhwufjwmfiwkfjwkjf
değilmiydiYanlis isim erenprgl olacak
Farketmiyor ask olduktan sonradeğilmiydi
Satır Medya kararlı,Aslan91 e soruldu mu
Emirhan a soruldu mu
darklogion.tcp soruldu mu
Satır Medya Soruldu mu
O zaman diğer adaylarında bi anlamı yok. 2. tur gibi yeni konu açalım Kadir ve Senin olduğun bir seçim olsun çünkü oy geçirme diye bi sistem olamazEymen baskanimizda beni destekliyor