Seni görmüyorum. Suan karşımda koca bir hiç duruyor.
Seni görmüyorum. Suan karşımda koca bir hiç duruyor.
AyıpSeni görmüyorum. Suan karşımda koca bir hiç duruyor.
Çekildim > o an itibari ile çekilme Bildirisi yayınlamadım itiraz ediyor beni neye göre adaylıktan aldığını merak ediyorumAdaylıktan çekilelim
Diyen kimdi yaa?
Sevgili Arkadaşlar
Son seçim sürecinde yaşanan iletişim eksiklikleri ve adaletsizlikler hepimizi düşündürdü. Seçimlerde önde olan adayın çekilme ihtimalinin düşük olduğunu biliyoruz, ancak bu durum adil bir seçim süreci talebimizden vazgeçmemiz gerektiği anlamına gelmiyor.
Bizler, bu seçim sürecinin daha adil ve şeffaf olması için bir adım atıyoruz. Önde olan aday çekilmese bile, geri kalan tüm adayların toplu olarak adaylıktan çekilmesi, seçimlerin meşruiyetini sorgulatacaktır. Kazananın tek başına kalması, bu sürecin adil olmadığını net bir şekilde gösterecektir.
Bu çağrı, sadece bir protesto değil, aynı zamanda bir adalet arayışıdır. Hepinizi, bu durumu ve adalet arayışımızı desteklemeye davet ediyorum. Kazananın gerçekten halkın desteğini aldığı bir seçim istiyoruz, kişisel çıkarların gölgede kaldığı değil.
hep birlikte adaylıktan çekilelim ve adaleti yeniden sağlayalım!
❗️Birlikte Güçlüyüz,❗️
Çekilme Bildirisi?Bunu ben yazdım arkadaşlar
Biz sizi direk çıkardık, uğraşmadınızÇekilme Bildirisi?
Örgütlenme Bildirisi ve belli saatte toplu çekilme?
Senın yaptığın ayıp. Kazandığımı SEÇİMİ yedın. Umarım bırılerı de senı dolandırır. Gaspçılsr cüzdanını çalar, yazılı sınavlardan zayıf alırsın, derslerde başarısız olup sınıfta kalırsın. Mezuniyet olamayıp sanayide limonata satarsın. Sen artık iyi bir insan değilsin.
O kadar olmaz biliyor musun? Neden mi?Senın yaptığın ayıp. Kazandığımı SEÇİMİ yedın. Umarım bırılerı de senı dolandırır. Gaspçılsr cüzdanını çalar, yazılı sınavlardan zayıf alırsın, derslerde başarısız olup sınıfta kalırsın. Mezuniyet olamayıp sanayide limonata satarsın. Sen artık iyi bir insan değilsin.
Kime göre neye göre çıkardın arkadaşım öyle bir şey mi var madem bize ben patron değilim naraları arıyordunuz adaylıktan cekmme hakkını nereden aldın TARİHE GEÇECEKSIN!Biz sizi direk çıkardık, uğraşmadınız
kadir aydın şokkkkkk omggggO kadar olmaz biliyor musun? Neden mi?
Öğretmenim eğer bir sene bile sınıfta kalırsam evlatlık alacağına dair belge imzaladı
Jajajsnshshshsjsjskadir aydın şokkkkkk omgggg
Kendime göreKime göre neye göre çıkardın arkadaşım öyle bir şey mi var madem bize ben patron değilim naraları arıyordunuz adaylıktan cekmme hakkını nereden aldın TARİHE GEÇECEKSIN!
Çarşıda kızların yanından geçerken istemsizce hapşırasın gelsın ve burnundan sümükler aksın bır anda rezil ol herkese.O kadar olmaz biliyor musun? Neden mi?
Öğretmenim eğer bir sene bile sınıfta kalırsam evlatlık alacağına dair belge imzaladı
Yürek Medya Genel Kurul Başkanımız Emirhan Bey sizin açıklamada yazan Yürek Medya Eski Başkanı yazısından rahatsız olmuş onu kaldırır mısınız tşk.Kendime göre
Kızlar mı? İmam Hatip okuyorumÇarşıda kızların yanından geçerken istemsizce hapşırasın gelsın ve burnundan sümükler aksın bır anda rezil ol herkese.
Yok kaldırmamYürek Medya Genel Kurul Başkanımız Emirhan Bey sizin açıklamada yazan Yürek Medya Eski Başkanı yazısından rahatsız olmuş onu kaldırır mısınız tşk.
inşallah ıslak tuvalet terliğine çoraplarıyla basarÇarşıda kızların yanından geçerken istemsizce hapşırasın gelsın ve burnundan sümükler aksın bır anda rezil ol herkese.
Evde çorapla gezmiyominşallah ıslak tuvalet terliğine çoraplarıyla basar