Siz bir kayboluyor bir geliyorsunuz, bana saldırdılar. E M İ R H A N orduyu göreve çağırdıSen benm seçimi nıye yedın onu anlat
Siz bir kayboluyor bir geliyorsunuz, bana saldırdılar. E M İ R H A N orduyu göreve çağırdıSen benm seçimi nıye yedın onu anlat
Ordu mu var pıyasadaSiz bir kayboluyor bir geliyorsunuz, bana saldırdılar. E M İ R H A N orduyu göreve çağırdı
RPGOrdu mu var pıyasada
İnsanları toplu şekilde adaylıktan çekilmeye davet ederseniz çekeriz
Gözümüzün içine soktunuz ne edecektik?Kendime göre yönetmek ne demek? Bayz söyle bunu böyle keyfi kararlar,süreci geçersiz kılar. Adalet ve şeffaflık yoksa, seçimlerin meşruiyeti de tartışılır. Topluca istifaya davet etmek suç sayılmaz sen nereden çıkardın bunu örgütlenme siyasetin doğasında yok mu bayz acikla her şeyi hadi bayz
Rpg de de yok suan. Ordu daha kurulmadı sen nıe herseye ınanıon, gerı al medyayı seri.
emirhan çoktan sıfreyi degıstıRpg de de yok suan. Ordu daha kurulmadı sen nıe herseye ınanıon, gerı al medyayı seri.
Neyi soktum ne diyorsunGözümüzün içine soktunuz ne edecektik?
Yazıklar olsun ozamanalınan bilgilere göre bay z hesabı 50tl + kendi reklamını yapması sartıyla satmıs
Alamam verdim ama protesto serbestRpg de de yok suan. Ordu daha kurulmadı sen nıe herseye ınanıon, gerı al medyayı seri.
Yok o kadar düşmedikalınan bilgilere göre bay z hesabı 50tl + kendi reklamını yapması sartıyla satmıs
Tamam başkan inanmaNeyi soktum ne diyorsun
Sen de gösterdin kişisel tercihlerin ve keyfi kararların sürecin güvenilirliğini nasıl zedelediğini açıkça ortaya koydun. Bu durumun adaletsizliğini gözler önüne serdin.
AlllllAlamam verdim ama protesto serbest
Bayz neden adaylıktan alındım bir şey demiyorum ben sana sadece soru arka planda seni sevdiğimde biliyorsun sorun olmadığını biliyorsun kışkırtma yapmayacagimi biliyorsunTamam başkan inanma
Aliyor hocam ben adaydim aldı beniBaşkanOnline yönetimi olarak adaylığımızı açıklıyoruz.
Nasıl hocam?BaşkanOnline yönetimi olarak adaylığımızı açıklıyoruz.
Şu an aday olunabiliyor mu?Nasıl hocam?
Hoacm olay çok karışıkŞu an aday olunabiliyor mu?