İlk Belediye Başkanlığımı yaptığım şehire suçlu olarak gideceğim kadere bak
İlk Belediye Başkanlığımı yaptığım şehire suçlu olarak gideceğim kadere bak
Cuntacı arkadaşa tesüf ederim, koltuğum yeterince sıcak değil.Geçen dönem bana en yakın şehir sakinine 2-2,5 milyon kadar fark atarak oturmaya hak kazandığım valilik koltuğu bugün itibariyle cunta hükümeti tarafından elimden alınmıştır.
Kaderde bu günleri görmek de varmış, hayırlısı olsun. Yeni valiye de hayırlı olsun ve sefalar olsun. Ancak kendisinden ricam, ben geri gelene kadar koltuğu iyi ısıtsın.
Sizin makam hastası abileriniz de ısıtayım derken koltuğun derilerini yakmış bir daha devlet malına zarar vermeyin aksi taktirde 2. Sezon 1. Bölüm DARBE senaryosu gerçekleşebilirCuntacı arkadaşa tesüf ederim, koltuğum yeterince sıcak değil.
Vah vah, ne kadar korktum, bilemezsiniz.Sizin makam hastası abileriniz de ısıtayım derken koltuğun derilerini yakmış bir daha devlet malına zarar vermeyin aksi taktirde 2. Sezon 1. Bölüm DARBE senaryosu gerçekleşebilir
Vah vah, ne kadar korktum, bilemezsiniz.
Darbe yaptınız da ne oldu sanki, çöktüğünüz makamlara 3-5 gün sonra tekrar geldik, üstüne üstlük de atanma ödülünü tekrar aldık.
darbeyi kendiniz durdurmuş gibi konuşmayın darbe gerçekleşirken partindeki abilerin stresten tırnaklarını yiyordu açlıktan yemiştir diyebilirsin ama pek sanmıyorum sizin gibi elamanları aylarca sömürüp dururdular karınlarının aç olacağına ihtimal veremiyorum maalesefVah vah, ne kadar korktum, bilemezsiniz.
Darbe yaptınız da ne oldu sanki, çöktüğünüz makamlara 3-5 gün sonra tekrar geldik, üstüne üstlük de atanma ödülünü tekrar aldık.
Biz darbenin yönetim tarafından durdurulduğunun tabi ki farkındayız ancak siz de şunun farkına varmalısınız ki, biz parti büyüklerimizin elemanı değil, ancak ve ancak kardeşiyiz.darbeyi kendiniz durdurmuş gibi konuşmayın darbe gerçekleşirken partindeki abilerin stresten tırnaklarını yiyordu açlıktan yemiştir diyebilirsin ama pek sanmıyorum sizin gibi elamanları aylarca sömürüp dururdular karınlarının aç olacağına ihtimal veremiyorum maalesef
Kral sen ne anlatıyon , ne darbesi ne durdurması. Darbe mı kaldı. Sen nerde kaldın reizzzzzzzBiz darbenin yönetim tarafından durdurulduğunun tabi ki farkındayız ancak siz de şunun farkına varmalısınız ki, biz parti büyüklerimizin elemanı değil, ancak ve ancak kardeşiyiz.
Son olarak, üslubunuza dikkat etmeniz dileğiyle, iyi oyunlar ve keyifli forumlar.
Kardeş olmanız daha kötü kardeş kardeşi kandırıp sonra onları kullanıp hiç sömürür müBiz darbenin yönetim tarafından durdurulduğunun tabi ki farkındayız ancak siz de şunun farkına varmalısınız ki, biz parti büyüklerimizin elemanı değil, ancak ve ancak kardeşiyiz.
Son olarak, üslubunuza dikkat etmeniz dileğiyle, iyi oyunlar ve keyifli forumlar.
Hakikaten ya, şu darbe biteli çok oldu. Size zahmet müsait bir zamanda bir kez daha yapın da tekrar atanma ödülü alalım.Kral sen ne anlatıyon , ne darbesi ne durdurması. Darbe mı kaldı. Sen nerde kaldın reizzzzzzz
Kullanıldığımı veya sömürüldüğümü düşünmüyorum ama siz de takdir edersiniz ki ben sizinle polemiğe girmedim, siz benimle girdiniz ve bence tartışmıyoruz, sadece konuşuyoruz.Kardeş olmanız daha kötü kardeş kardeşi kandırıp sonra onları kullanıp hiç sömürür mü
Üslubum gayet yerinde bu kadar hassasanız tartışmaya girmeden önce 2 kere düşün hadi iyi kandırılmacalar
Ayarlarız bı ara dur dinlenelim bıraz yoruldu herkesHakikaten ya, şu darbe biteli çok oldu. Size zahmet müsait bir zamanda bir kez daha yapın da tekrar atanma ödülü alalım.
Başkanım haber verseydiniz ısıtmalı koltuk yollarım valiliğeCuntacı arkadaşa tesüf ederim, koltuğum yeterince sıcak değil.
Alışmış kudurmuştan beterdir diye bir atasözü varya o hesap oldu. Sizinlemi uğraşacazAyarlarız bı ara dur dinlenelim bıraz yoruldu herkes
Uğraşamazsınız ki zaten. Kalite farkı var arada. Bıraz daha calısıp gelin hadı seriAlışmış kudurmuştan beterdir diye bir atasözü varya o hesap oldu. Sizinlemi uğraşacaz
İşin sırrıda bu ya Zaten kullanıldığınızı ve sömürüldüğünüzü anlarsanız ne anlamı kalır ki ama biz size söylüyoruz söylediklerimize kulak verinKullanıldığımı veya sömürüldüğümü düşünmüyorum ama siz de takdir edersiniz ki ben sizinle polemiğe girmedim, siz benimle girdiniz ve bence tartışmıyoruz, sadece konuşuyoruz.
Düşünmeniz yeter efendim, yollamış kadar oldunuz.Başkanım haber verseydiniz ısıtmalı koltuk yollarım valiliğe