Soruya soruyla karşılık verme kaç tane vatandaşlığın var ve hangi ülke?sana hangi ülkenin ki lazım
Soruya soruyla karşılık verme kaç tane vatandaşlığın var ve hangi ülke?sana hangi ülkenin ki lazım
2 tane vae biri Türkiye diğeri San Marino🫡Soruya soruyla karşılık verme kaç tane vatandaşlığın var ve hangi ülke?
Bende Öyle tahmin etmiştim metin konu kilit2 tane vae biri Türkiye diğeri San Marino🫡
Görev başarısız Burak üssüne dön🫡Bende Öyle tahmin etmiştim metin konu kilit
Tongaya düşeceğimi sanıyorsan yanılıyorsunGörev başarısız Burak üssüne dön🫡
Korkup Kaçmazsın sandım yanılmışımTongaya düşeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun
Ama istiyorsan kalbindeki ülkeyi söyleyebilirsin burası sonuçta demokratik bir yerKorkup Kaçmazsın sandım yanılmışım
Bir sürü ülke var sen hangisini duymak istiyorsunAma istiyorsan kalbindeki ülkeyi söyleyebilirsin burası sonuçta demokratik bir yer
Kalbindeki ülkeyi rüyalarına giren o ülkeyi duymak istiyorum bilinç altından hiç çıkmayan varyaBir sürü ülke var sen hangisini duymak istiyorsun
Ya dilinin ucunda söyleyemiyorsun yada aklının ucunda söylemeye korkuyorsunKalbindeki ülkeyi rüyalarına giren o ülkeyi duymak istiyorum bilinç altından hiç çıkmayan varya
Çok düşünüyorsun be bu kadar düşünme seri cevaplar ver biraz tempoooYa dilinin ucunda söyleyemiyorsun yada aklının ucunda söylemeye korkuyorsun
iyi canım sennnaberss
Kimin söylemeye korktuğu çok belli benceYa dilinin ucunda söyleyemiyorsun yada aklının ucunda söylemeye korkuyorsun
yeni tatil durağım2 tane vae biri Türkiye diğeri San Marino🫡
Şöyle göğsünü gere gere sadece Türk Vatandaşlığım var de Oyun Yönetimi de duysunYa dilinin ucunda söyleyemiyorsun yada aklının ucunda söylemeye korkuyorsun
Bekle söylemicem göstercemŞöyle göğsünü gere gere sadece Türk Vatandaşlığım var de Oyun Yönetimi de duysun
6 kişi ile izlemedeyiz şuanBekle söylemicem göstercem