Soruya soruyla karşılık verme kaç tane vatandaşlığın var ve hangi ülke?sana hangi ülkenin ki lazım
Soruya soruyla karşılık verme kaç tane vatandaşlığın var ve hangi ülke?sana hangi ülkenin ki lazım
2 tane vae biri Türkiye diğeri San Marino🫡Soruya soruyla karşılık verme kaç tane vatandaşlığın var ve hangi ülke?
Bende Öyle tahmin etmiştim metin konu kilit2 tane vae biri Türkiye diğeri San Marino🫡
Görev başarısız Burak üssüne dönBende Öyle tahmin etmiştim metin konu kilit![]()
Tongaya düşeceğimi sanıyorsan yanılıyorsunGörev başarısız Burak üssüne dön🫡
Korkup Kaçmazsın sandım yanılmışımTongaya düşeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun![]()
Ama istiyorsan kalbindeki ülkeyi söyleyebilirsin burası sonuçta demokratik bir yerKorkup Kaçmazsın sandım yanılmışım![]()
Bir sürü ülke var sen hangisini duymak istiyorsunAma istiyorsan kalbindeki ülkeyi söyleyebilirsin burası sonuçta demokratik bir yer
Kalbindeki ülkeyi rüyalarına giren o ülkeyi duymak istiyorum bilinç altından hiç çıkmayan varyaBir sürü ülke var sen hangisini duymak istiyorsun![]()
Ya dilinin ucunda söyleyemiyorsun yada aklının ucunda söylemeye korkuyorsunKalbindeki ülkeyi rüyalarına giren o ülkeyi duymak istiyorum bilinç altından hiç çıkmayan varya
Çok düşünüyorsun be bu kadar düşünme seri cevaplar ver biraz tempoooYa dilinin ucunda söyleyemiyorsun yada aklının ucunda söylemeye korkuyorsun![]()
iyi canım sennnaberss
Kimin söylemeye korktuğu çok belli benceYa dilinin ucunda söyleyemiyorsun yada aklının ucunda söylemeye korkuyorsun![]()
yeni tatil durağım2 tane vae biri Türkiye diğeri San Marino🫡
Şöyle göğsünü gere gere sadece Türk Vatandaşlığım var de Oyun Yönetimi de duysunYa dilinin ucunda söyleyemiyorsun yada aklının ucunda söylemeye korkuyorsun![]()
Bekle söylemicem göstercemŞöyle göğsünü gere gere sadece Türk Vatandaşlığım var de Oyun Yönetimi de duysun
6 kişi ile izlemedeyiz şuanBekle söylemicem göstercem