Genel Kurmay Başkanı Teşekkür Mesajı (1 Kişi İçeride)

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yusuf fahir baba büyüsü bozuldu

47.Dönem Genel Kurmay Başkanlığı bütün Diriliş İTTİFAKI ve paydaşlarına hayırlı uğurlu olsun.

Başta partim AltınOk olmak üzere ;
Asil Türk partisi ve yöneticileri
Özgürlük ve İrade partisi ve yöneticileri
Yükselen Gençlik partisi ve yöneticileri
Yenilikçi demokrasi partisi ve yöneticileri (bekir hariç)
Kızılelma partisi ve yöneticileri (buduncular hariç)
Mirkut partisi ve yöneticilerine

Emekleri çalışmaları için teşekkürler

Karşımıza ne aday olabilmek için çıkabilirler nede aday koyabilirler bu saatten sonra muhalefet bitmiştir.
cem60 kardeşimizede başkanonline serüveni boyunca başarılar dilerim

Saygısızlara saygı göstermeyeceğiz
Bizi yok sayanları yok sayacağız
Bizi kendilerine maşa yapmak isteyenlere Baş olduğumuzu göstereceğiz.

Ve son olarak Kesinlikle Taraflı bir ordu mensubu olacağıma yemin ederim :)

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Hayırlı olsun mag 🌹

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Darbe ne zaman

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Hayırli olsun.Diriliş ittifakı dolu dizgin yoluna devam edecek.Siradaki rakip ve ittifakları bekliyoruz.

Kaan_Çelik

ÖZGÜRLÜK VE İRADE | Emekli Genelkurmay Başkanı
Vatandaş
Hayırlı olsun reis, onurlu ve şerefli makam herkese nasip olmaz. Bu kaçıncı kazanışımız ya ben saymayı bıraktım artık 😏

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı

ErenA

EFELER Partisi
Vatandaş
Diriliş İttifakını özelliklede Altın Oku tebrik ediyorum Altın Okla beraber düne kadar ana bacı küfürleşip destek verenleride tebrik ediyorum. Güce, şöhrete, koltuğa aşık partileri ve yandaşlarını ordan oraya savrulan ittifak değiştirmede usta isimleri ve partileride tebrik ediyorum. En büyük tebrik Efeye Sonunda kazandın bu kadar sağa sola sataşmanın, seviyesizliğinin, hakaretlerinin karşılığını verdiler makamına oturdun. Hepinize toptan tebrikler 😃

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Diriliş İttifakını özelliklede Altın Oku tebrik ediyorum Altın Okla beraber düne kadar ana bacı küfürleşip destek verenleride tebrik ediyorum. Güce, şöhrete, koltuğa aşık partileri ve yandaşlarını ordan oraya savrulan ittifak değiştirmede usta isimleri ve partileride tebrik ediyorum. En büyük tebrik Efeye Sonunda kazandın bu kadar sağa sola sataşmanın, seviyesizliğinin, hakaretlerinin karşılığını verdiler makamına oturdun. Hepinize toptan tebrikler 😃
herkes herşeyin kim kimin ne olduğunun farkında erencim sen hiç merak etme seninde ne olduğun ortada bu yazınla anca yeni üyelere şov yaparsın başkada hiçbirşey olmaz senden . biz hala lafımızın her zaman arkasındayız ADAM olanlarla yola devam onların kim olduğunuda cümle alem biliyor sen şimdi yorma kafanı bu tarz şeylere kaybola ve artıklarımla takılmaya devam et . gördük kim neymiş ne değilmiş kim seçim kazandırıyormuş mücadele ediyormuş kimide korkak gibi kaçıyormuş :)

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Davul bile dengi dengine 😀 Tebrik edemeyecek kadar yok hükmündesiniz 😀

Efe'nin bu kadar kötü bir aday olduğunu düşünüyorsan niye karşısına çıkmadın da burada boş yapıyorsun?

Bir süredir herhangi bir seçimde seni aday olarak göremiyoruz. Oyun için büyük eksiklik.

Sessiz ağla rahatsız oluyoruz.