Genel Kurmay Başkanı Teşekkür Mesajı (5 Kişi İçeride)

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hepsini çağırıp parti kurup karşı tarafla ittifak yapicaz yoksa karşı taraf kendi çabalarıyla daha doğrulamaz 😀
yav bide bu yorumları beni bitiriyor garanti seçim çıkıp ekonomi almış bir sonraki ay meclise gidip aday olmuş hem partideki ufak çocukların hakkına giriyor hemde gelmiş burda yorum yapıyor :D çıksaydı karşıma ezseydim ama yok sevmezler bugüne kadar böyle ilerlemişler bunlar kaybetmeyi bile beceremezler :D göndermişler bitane yeni üye karşısında bölüm sonu canavarını görmüş adam ne yapsın

B A Y - Z

TÜRKİYE'NİN GURURU 🤖 🇹🇷
Vatandaş
Yusuf fahir baba büyüsü bozuldu

47.Dönem Genel Kurmay Başkanlığı bütün Diriliş İTTİFAKI ve paydaşlarına hayırlı uğurlu olsun.

Başta partim AltınOk olmak üzere ;
Asil Türk partisi ve yöneticileri
Özgürlük ve İrade partisi ve yöneticileri
Yükselen Gençlik partisi ve yöneticileri
Yenilikçi demokrasi partisi ve yöneticileri (bekir hariç)
Kızılelma partisi ve yöneticileri (buduncular hariç)
Mirkut partisi ve yöneticilerine

Emekleri çalışmaları için teşekkürler

Karşımıza ne aday olabilmek için çıkabilirler nede aday koyabilirler bu saatten sonra muhalefet bitmiştir.
cem60 kardeşimizede başkanonline serüveni boyunca başarılar dilerim

Saygısızlara saygı göstermeyeceğiz
Bizi yok sayanları yok sayacağız
Bizi kendilerine maşa yapmak isteyenlere Baş olduğumuzu göstereceğiz.

Ve son olarak Kesinlikle Taraflı bir ordu mensubu olacağıma yemin ederim :)
Bana da mı teşekkür ediyorsun 🥰

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Magarsus
Yusuf fahir baba büyüsü bozuldu

47.Dönem Genel Kurmay Başkanlığı bütün Diriliş İTTİFAKI ve paydaşlarına hayırlı uğurlu olsun.

Başta partim AltınOk olmak üzere ;
Asil Türk partisi ve yöneticileri
Özgürlük ve İrade partisi ve yöneticileri
Yükselen Gençlik partisi ve yöneticileri
Yenilikçi demokrasi partisi ve yöneticileri (bekir hariç)
Kızılelma partisi ve yöneticileri (buduncular hariç)
Mirkut partisi ve yöneticilerine

Emekleri çalışmaları için teşekkürler

Karşımıza ne aday olabilmek için çıkabilirler nede aday koyabilirler bu saatten sonra muhalefet bitmiştir.
cem60 kardeşimizede başkanonline serüveni boyunca başarılar dilerim

Saygısızlara saygı göstermeyeceğiz
Bizi yok sayanları yok sayacağız
Bizi kendilerine maşa yapmak isteyenlere Baş olduğumuzu göstereceğiz.

Ve son olarak Kesinlikle Taraflı bir ordu mensubu olacağıma yemin ederim :)
bana olan sevgini her yerde belirtme Magarsus karşim anlayacaklar:). Bu seçimde anlaştığımız ve birlikte mücadele verdiğimiz tüm partilerin yöneticileri ve üyelerine tebriklerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum. MAGARSUS hariç diyeceğimde benim bir farkım olsun Magarsus kankim dahil :) :)

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
Magarsus

bana olan sevgini her yerde belirtme Magarsus karşim anlayacaklar:). Bu seçimde anlaştığımız ve birlikte mücadele verdiğimiz tüm partilerin yöneticileri ve üyelerine tebriklerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum. MAGARSUS hariç diyeceğimde benim bir farkım olsun Magarsus kankim dahil :) :)
Huylu huyundan vazgeçmez neysek o 🤣

ErenA

20. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Davul bile dengi dengine 😀 Tebrik edemeyecek kadar yok hükmündesiniz 😀

Efe'nin bu kadar kötü bir aday olduğunu düşünüyorsan niye karşısına çıkmadın da burada boş yapıyorsun?

Bir süredir herhangi bir seçimde seni aday olarak göremiyoruz. Oyun için büyük eksiklik.

Sessiz ağla rahatsız oluyoruz.
Evet dengini bulmuşsun bak efe 😄

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
Evet dengini bulmuşsun bak efe 😄
bu fatih içinde gurur olur bizim içinde sen kendi dengine bak şimdide emirhanın artıklarıyla takılmaya devam et :D hiç demiyorsun kendine niye kimse beni takmıyor veya neden bütün oyuna düşman oldum diye anca millete laf yetiştir dönde az kendine bak gerçi sera bile buna yol vermiş haahahahahahahhahahahahh :)

B

busr

Ziyaretçi
Hayırlı uğurlu olsun

Bazı arkadaşlara söylemek istediğim şeyler var.

Bugün oyunda rekabet yoksa hatayı kendinizde arayın. Her seçim kaybettiğinizde yalandan ittifak dağıttınız isimsiz ittifaklarla devam ettiniz. Her seçim kaybettiğinizde daha çok kenetlenmek yerine birbirinize küfür ettiniz çamuru birbirinize attınız. Muhalefet olmayı beceremiyorsunuz sonuç olarak insanların ve diğer partilerinde size güveni kalmadı. Zamanında "loser" dediğiniz parti/partiler seçim kaybettiklerinde ittifak dağıtmak yerine birbirleriyle forumda eğleniyorlardı, birbirlerine kenetleniyorlardı muhalefet olmasını biliyorlardı ve bugün oyunda tek ittifaklar. Keşke seçim kaybettiğinizde ittifak dağıtmak yerine daha çok kenetlenseniz, bunun bir seçim oyunu olduğunu, iktidar olmak gibi muhalefet olmanında bir gerçek olduğunu kabullenseniz.

İyi günde varsınız kötü günde yoksunuz

Maalesef ortada rekabet yok, mücadele yok bazı partiler muhalefet olmayı kabullenemediği için.

Bunlarıda partimden bağımsız söylüyorum.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Diriliş İttifakını özelliklede Altın Oku tebrik ediyorum Altın Okla beraber düne kadar ana bacı küfürleşip destek verenleride tebrik ediyorum. Güce, şöhrete, koltuğa aşık partileri ve yandaşlarını ordan oraya savrulan ittifak değiştirmede usta isimleri ve partileride tebrik ediyorum. En büyük tebrik Efeye Sonunda kazandın bu kadar sağa sola sataşmanın, seviyesizliğinin, hakaretlerinin karşılığını verdiler makamına oturdun. Hepinize toptan tebrikler 😃
Ağlama Eren, oyunu oyna hasedinden geberiyorsun şuan. Sadece kazandığınız zaman buralarda gözükmeyin. Kaybedince de savunun partinizi ittifaklarınızı.
Makam sevdalıları sizi.

MAGARSUS

Yasaklı Üye
Vatandaş
Hayırlı uğurlu olsun

Bazı arkadaşlara söylemek istediğim şeyler var.

Bugün oyunda rekabet yoksa hatayı kendinizde arayın. Her seçim kaybettiğinizde yalandan ittifak dağıttınız isimsiz ittifaklarla devam ettiniz. Her seçim kaybettiğinizde daha çok kenetlenmek yerine birbirinize küfür ettiniz çamuru birbirinize attınız. Muhalefet olmayı beceremiyorsunuz sonuç olarak insanların ve diğer partilerinde size güveni kalmadı. Zamanında "loser" dediğiniz parti/partiler seçim kaybettiklerinde ittifak dağıtmak yerine birbirleriyle forumda eğleniyorlardı, birbirlerine kenetleniyorlardı muhalefet olmasını biliyorlardı ve bugün oyunda tek ittifaklar. Keşke seçim kaybettiğinizde ittifak dağıtmak yerine daha çok kenetlenseniz, bunun bir seçim oyunu olduğunu, iktidar olmak gibi muhalefet olmanında bir gerçek olduğunu kabullenseniz.

İyi günde varsınız kötü günde yoksunuz

Maalesef ortada rekabet yok, mücadele yok bazı partiler muhalefet olmayı kabullenemediği için.

Bunlarıda partimden bağımsız söylüyorum.
olmaz öyle birşey yok dünyalarında 100 oyları varsa partide sen ittifakta 50 oy çıkarıyorsan onlar için hainsin :D :D neyse kendi gibi birini kandırmış takılıyor işte şimdide