Evet dengini bulmuşsun bak efe
Efe değil Sayın Genel Kurmay Başkanı diyeceksin.
Bu şekilde devam edersen Genelkurmay Cumhurbaşkanı demek zorunda da kalabilirsin
Evet dengini bulmuşsun bak efe
bu arkadaş hep e.a olarak bilinmezlikle kalacakEfe değil Sayın Genel Kurmay Başkanı diyeceksin.
Bu şekilde devam edersen Genelkurmay Cumhurbaşkanı demek zorunda da kalabilirsin
bu arkadaş hep e.a olarak bilinmezlikle kalacak
Taraflıyım bak olduOrdu dediğin taraflı olmaz
Atatürk'ün tarafında olabilirsiniz sadeceTaraflıyım bak oldu
Bilgi için tşkAtatürk'ün tarafında olabilirsiniz sadece
oyun silinir bu sefer dur wnwjwjeSiradaki hedef ob
@MAGARSUS
Kral işine bak sen boşver. Kazanın ki siz tarafsız olun. Gerçi kazanırsınız alırız elinizden tüm makamlarınızı geri.Ordu dediğin taraflı olmaz
Sjsldkdkdl kardeşim problem bu adamlarda siz hala anlamadınız anlamak için geç değil bak bozkurtuda bunlar bitirdi börüyüde Göktürküde öncesinde prenses partisi vardı erenciğin gırıgla takıldığı bunlarda yetmedi en son kendi partilerini bitirdiler . kendilerini bitirdikleri yetmiyor yanındakileride bitiriyorlar ama dedik dinlemediler dönerim ne var ne yok alırım dedim baktım arkadan laf salatası doluşmuş döndüm ne varsa aldım şimdi tatavaya ve kudurmaya devam etsinleroyun silinir bu sefer dur wnwjwje
Alırmısınız alamazmısınız o zaman görüşürüzKral işine bak sen boşver. Kazanın ki siz tarafsız olun. Gerçi kazanırsınız alırız elinizden tüm makamlarınızı geri.
Biz istersek Alırız, talip olursak alırız. Anaokulu yönetmiyoruz burda, bu dinamikleri dikkat edelim paşasıAlırmısınız alamazmısınız o zaman görüşürüz
Biz istersek Alırız, talip olursak alırız. Anaokulu yönetmiyoruz burda, bu dinamikleri dikkat edelim paşası
Bizede birakSjsldkdkdl kardeşim problem bu adamlarda siz hala anlamadınız anlamak için geç değil bak bozkurtuda bunlar bitirdi börüyüde Göktürküde öncesinde prenses partisi vardı erenciğin gırıgla takıldığı bunlarda yetmedi en son kendi partilerini bitirdiler . kendilerini bitirdikleri yetmiyor yanındakileride bitiriyorlar ama dedik dinlemediler dönerim ne var ne yok alırım dedim baktım arkadan laf salatası doluşmuş döndüm ne varsa aldım şimdi tatavaya ve kudurmaya devam etsinler
Zamanında güçlü gelecek bizim yanımızdayken makam mevki bakanlık ne istediler aldılar. Ama bizden kopup bunların yanına gittiler, bak şimdi neredeler yoklar. Memolreisi'de yediler.Sjsldkdkdl kardeşim problem bu adamlarda siz hala anlamadınız anlamak için geç değil bak bozkurtuda bunlar bitirdi börüyüde Göktürküde öncesinde prenses partisi vardı erenciğin gırıgla takıldığı bunlarda yetmedi en son kendi partilerini bitirdiler . kendilerini bitirdikleri yetmiyor yanındakileride bitiriyorlar ama dedik dinlemediler dönerim ne var ne yok alırım dedim baktım arkadan laf salatası doluşmuş döndüm ne varsa aldım şimdi tatavaya ve kudurmaya devam etsinler
Magarsus gizlilik politikamizi ihlal ettigi icin 1 ay oyun kapali sjsjsjsjoyun silinir bu sefer dur wnwjwje
Ekli dosyayı görüntüle 1000033430.mp4Sjsldkdkdl kardeşim problem bu adamlarda siz hala anlamadınız anlamak için geç değil bak bozkurtuda bunlar bitirdi börüyüde Göktürküde öncesinde prenses partisi vardı erenciğin gırıgla takıldığı bunlarda yetmedi en son kendi partilerini bitirdiler . kendilerini bitirdikleri yetmiyor yanındakileride bitiriyorlar ama dedik dinlemediler dönerim ne var ne yok alırım dedim baktım arkadan laf salatası doluşmuş döndüm ne varsa aldım şimdi tatavaya ve kudurmaya devam etsinler
Ekli dosyayı görüntüle 1000033433.movMagarsus gizlilik politikamizi ihlal ettigi icin 1 ay oyun kapali sjsjsjsj