Genel Kurmay Başkanı Teşekkür Mesajı (8 Kişi İçeride)

KURT 77

Üye
Vatandaş
Hayırlı uğurlu olsun

Bazı arkadaşlara söylemek istediğim şeyler var.

Bugün oyunda rekabet yoksa hatayı kendinizde arayın. Her seçim kaybettiğinizde yalandan ittifak dağıttınız isimsiz ittifaklarla devam ettiniz. Her seçim kaybettiğinizde daha çok kenetlenmek yerine birbirinize küfür ettiniz çamuru birbirinize attınız. Muhalefet olmayı beceremiyorsunuz sonuç olarak insanların ve diğer partilerinde size güveni kalmadı. Zamanında "loser" dediğiniz parti/partiler seçim kaybettiklerinde ittifak dağıtmak yerine birbirleriyle forumda eğleniyorlardı, birbirlerine kenetleniyorlardı muhalefet olmasını biliyorlardı ve bugün oyunda tek ittifaklar. Keşke seçim kaybettiğinizde ittifak dağıtmak yerine daha çok kenetlenseniz, bunun bir seçim oyunu olduğunu, iktidar olmak gibi muhalefet olmanında bir gerçek olduğunu kabullenseniz.

İyi günde varsınız kötü günde yoksunuz

Maalesef ortada rekabet yok, mücadele yok bazı partiler muhalefet olmayı kabullenemediği için.

Bunlarıda partimden bağımsız söylüyorum.
Büşra kaybettiğinde ortadan kaybolmuştun sende ama unutma 😀😀😀

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Biz istersek Alırız, talip olursak alırız. Anaokulu yönetmiyoruz burda, bu dinamikleri dikkat edelim paşası
Kadir doğru söylüyor başkanı yöneticisi sekreteri ben hariç herkesi çalışıyor ittifakta gördüğüm kadarıyla ama eren öyle değildir mesela paralı işçi kullanır makamların hepsine kendini yazdırır garanti seçimde kazanınca ben yaptım ben ettim der gider dcde veya farklı platformda farklı oyunlar oynar hiç alakası olmayan konularada balıklama atlar 2 vip çek desen çekemez zora girerse multi yapar seçim kazanır tek başarısı bu multili emekli ob . O yüzden bu adama acımam bunu savunan adama hiç acımam 🤣🤣