E
Emirhan'
Ziyaretçi
Adam klasor yapmis harbi znsjjsjs
Adam klasor yapmis harbi znsjjsjs
he valla qnwnw Ekli dosyayı görüntüle 1000033435.mp4Adam klasor yapmis harbi znsjjsjs
Büşra kaybettiğinde ortadan kaybolmuştun sende ama unutmaHayırlı uğurlu olsun
Bazı arkadaşlara söylemek istediğim şeyler var.
Bugün oyunda rekabet yoksa hatayı kendinizde arayın. Her seçim kaybettiğinizde yalandan ittifak dağıttınız isimsiz ittifaklarla devam ettiniz. Her seçim kaybettiğinizde daha çok kenetlenmek yerine birbirinize küfür ettiniz çamuru birbirinize attınız. Muhalefet olmayı beceremiyorsunuz sonuç olarak insanların ve diğer partilerinde size güveni kalmadı. Zamanında "loser" dediğiniz parti/partiler seçim kaybettiklerinde ittifak dağıtmak yerine birbirleriyle forumda eğleniyorlardı, birbirlerine kenetleniyorlardı muhalefet olmasını biliyorlardı ve bugün oyunda tek ittifaklar. Keşke seçim kaybettiğinizde ittifak dağıtmak yerine daha çok kenetlenseniz, bunun bir seçim oyunu olduğunu, iktidar olmak gibi muhalefet olmanında bir gerçek olduğunu kabullenseniz.
İyi günde varsınız kötü günde yoksunuz
Maalesef ortada rekabet yok, mücadele yok bazı partiler muhalefet olmayı kabullenemediği için.
Bunlarıda partimden bağımsız söylüyorum.
Kadir doğru söylüyor başkanı yöneticisi sekreteri ben hariç herkesi çalışıyor ittifakta gördüğüm kadarıyla ama eren öyle değildir mesela paralı işçi kullanır makamların hepsine kendini yazdırır garanti seçimde kazanınca ben yaptım ben ettim der gider dcde veya farklı platformda farklı oyunlar oynar hiç alakası olmayan konularada balıklama atlar 2 vip çek desen çekemez zora girerse multi yapar seçim kazanır tek başarısı bu multili emekli ob . O yüzden bu adama acımam bunu savunan adama hiç acımamBiz istersek Alırız, talip olursak alırız. Anaokulu yönetmiyoruz burda, bu dinamikleri dikkat edelim paşası
Bu artık rutin bizim için beSecim kazanan kurtla efe
En azından kazanan tarafı beyefendi gibi tebrik etmediğim hiçbir seçim olmadı çok şükür Kadir Ferhat Tolga hepsine sorabilirsinizBu artık rutin bizim için be
Ekli dosyayı görüntüle 1000033445.mp4Secim kazanan kurtla efe
Ben uzun zamandır ortada yokum kurt seçimle alakası yok. Üstelik seçim kaybettiğimizde ittifak dağıtmak/çıkmak gibi huylarımda olmadı. Her zaman kaybetsekte beraberiz modundaydım.Büşra kaybettiğinde ortadan kaybolmuştun sende ama unutma
Kendi seçiminden sonra hesap silmiştinBen uzun zamandır ortada yokum kurt seçimle alakası yok. Üstelik seçim kaybettiğimizde ittifak dağıtmak/çıkmak gibi huylarımda olmadı. Her zaman kaybetsekte beraberiz modundaydım.
Yok ajan olarak gelmistim size 2 gün sürmeden yakalandım sjslsjwlhskandKendi seçiminden sonra hesap silmiştin
Sen o zamanki kurtlar sofrasinda ajancilik yapamazdin zatenYok ajan olarak gelmistim size 2 gün sürmeden yakalandım sjslsjwlhskand
He doğru ahhahaYok ajan olarak gelmistim size 2 gün sürmeden yakalandım sjslsjwlhskand
Kral işine bak sen boşver. Kazanın ki siz tarafsız olun. Gerçi kazanırsınız alırız elinizden tüm makamlarınızı geri.
Yorulmayız, yorarız.Oy kadir oy yorulmadın dimi
Yorulmayız, yorarız.
Özenti mi oldun seennnn, aferin aferin benim yolumdan gel böyle.Kap bi çay bana kendinede oralet
Özenti mi oldun seennnn, aferin aferin benim yolumdan gel böyle.
Adamın biri vardı @Kadir Aydın hatırlıyormusun hani siz sataşmayın ben adam gibi yerimde de sözümde de dururum diyordu ne olmuş ona unutulurum korkusu mu sarmış da gelmiş buralarda prilll köpürtüyorAbilerin nerede