Neden mi Tap!? (8 Kişi İçeride)

CMERTT

🦅
Vatandaş
Evde bulamadığınız eşyalar için 7/24 açık kayıp eşya mağazaları kurulacak.

“Bunu neden ben yapıyorum?” diyen her iş için, anında bir gönüllü bulma hizmeti açıcaz.
Trafikte kırmızı ışıkta beklerken sıkılanlara, kısa süreli stand-up gösterileri düzenliyeceğiz.
Adaleti "kilo başına dağıtma" çalışmaları başlatılacak. Herkes hak ettiği kiloyu alacak.

Milli Temizlik Günü: Her ayın son Pazar günü, tüm ülkeyi kapsayan "Toplu Temizlik" tatili ilan edicez. Çöp atanları, çöpün içine atmakla tehdit edicez!
**Mesajı Görüp Cevap Vermeyenlere Kısmi Unutkanlık Cezası:**Mesajınızı görüp cevap vermeyenlere, üç gün boyunca o kişi için sadece "Adaletin bu kadar soğuk olacağını bilseydim, cevap verirdim" cümlesini hatırlatan hafıza bulanıklığı uygulayacağız!
. **Yemekte Yalnız Kalmayın Diye Çorbanıza Sürpriz Konuklar:** Çorba içerken kaşıkla peşinden koştuğunuz o son sebze parçası artık yalnız olmayacak. Çorbalarınıza fazladan sebze koyarak, adaletli bir doyum sağlıyacağız!

Adalet Ve Direniş (5).png

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Gel Avni bekliyom. Emirhanda böyle vaatler yok
Anadolu partisine katilim sağlayacak üyelere vaadlerimiz
Günlük 25m para
Her ay vip 2
Aylik taş çekilişi
1 adet leğen

Vergiyi getir mandalı götür kampanyamızdan yararlanmak isteyen vatandaşlarımıza ise 10m vergi basina 3 mandal verilecek

CMERTT

🦅
Vatandaş
Anadolu partisine katilim sağlayacak üyelere vaadlerimiz
Günlük 25m para
Her ay vip 2
Aylik taş çekilişi
1 adet leğen

Vergiyi getir mandalı götür kampanyamızdan yararlanmak isteyen vatandaşlarımıza ise 10m vergi basina 3 mandal verilecek
İlk 3'ünü beğenmedim ama leğen mantıklı geldi