Bürküt Partisi Ayrılık Kararı (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan E K R E M
  • Başlangıç tarihi
E

E K R E M

Ziyaretçi
Kıymetli BaşkanOnline Oyuncuları;

Yaklaşık 2 aydır görev aldığım Bürküt partisinden çeşitli sebeplerden dolayı bugün itibari ile ayrılmış bulunuyorum.

Bu 2 aylık süreçte beraber yol yürüdüğüm arkadaşlarıma herşey için teşekkür eder, bundan sonraki süreçte kendilerine başarılar dilerim.

Saygılarımla...

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Yeni Bürküt Parti Başkanı Ne Yazık Ki Parti Üyelerine Küfürlü Konuşması Ve Kaile Almaması @E K R E M başkanın emeklerini hiçe sayılması bizi derinden üzmüştür parti yetkilisi olarak bu durum bize kimin doğru olduğunu kanıtlamıştır. Şahsım Adına @E K R E M başkana haksızlık yapıldığı düşünüyorum ve bu yüzden onunla birlikte yola devam edeceğimi tüm samimiyetimle söylüyorum. İyi oyunlar

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Ekremin benimle alakası yok neden ayrıldığına fikrim yok ama sana gelince bir gruplasma yapıp parti içinde isyan cikartanlarla işimiz olmaz Kötü niyetini kendine sakla ayrıca o küfür değil di de neyse hakkında hayırlısı olsun.

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Ekremin benimle alakası yok neden ayrıldığına fikrim yok ama sana gelince bir gruplasma yapıp parti içinde isyan cikartanlarla işimiz olmaz Kötü niyetini kendine sakla ayrıca o küfür değil di de neyse hakkında hayırlısı olsun.
Küfür değil he vay be biz gruplaşma yapmadık ben fikrimi beyan ettim benle birlikte aynı fikirde olan arkadaşlar oldu bizi yok sayanı bizde yok sayarız parti benim diyorsunuz toplantı saati veriliyor kimse yok ona devredin buma devredin pardon da bu parti üyeleri yöneticilerini yoksaymak değil mi gitmek isteyen S.O. Gidebilir dedin iltifat mı ettin de haberimiz mi yok

E

E K R E M

Ziyaretçi
Yeni Bürküt Parti Başkanı Ne Yazık Ki Parti Üyelerine Küfürlü Konuşması Ve Kaile Almaması @E K R E M başkanın emeklerini hiçe sayılması bizi derinden üzmüştür parti yetkilisi olarak bu durum bize kimin doğru olduğunu kanıtlamıştır. Şahsım Adına @E K R E M başkana haksızlık yapıldığı düşünüyorum ve bu yüzden onunla birlikte yola devam edeceğimi tüm samimiyetimle söylüyorum. İyi oyunlar
Kardeşim baştacısın 🌹 Özelden bi konuşalım hal çaresine bakılır.