Bürküt Partisi Ayrılık Kararı (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan E K R E M
  • Başlangıç tarihi

U S K A

Üye
Vatandaş
Ekremin benimle alakası yok neden ayrıldığına fikrim yok ama sana gelince bir gruplasma yapıp parti içinde isyan cikartanlarla işimiz olmaz Kötü niyetini kendine sakla ayrıca o küfür değil di de neyse hakkında hayırlısı olsun.
Parti yönetmek ne zor iş dimi ben ablamdan hiç küfürle parti yönetmeyi öğrenmemiştim ki siz EmoB a isyancı diyecek en son kişisiniz

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Parti yönetmek ne zor iş dimi ben ablamdan hiç küfürle parti yönetmeyi öğrenmemiştim ki siz EmoB a isyancı diyecek en son kişisiniz
😂 kardeşim ses kaydı var problem yok isteyene dinletebilirim gel sende dinle sonra gel burda konuş. Parti yönetmek zor demişsin çok ayıp inanın size

E

E K R E M

Ziyaretçi
Ekrem başkan Partiden Ayrılmanın Benimle bir alakası var mı ?
Ben şimdiye kadar bu konuda kimseye bişey söylemedim kol kırılır yen içinde kalır diye.
Ama istiyorsanız açıklayayım ayrılık sebebimi.
Bilgem başkan partiyi Cengize devredelim dedi.
Sizde o ara chatte bundan sonra parti emin ellerde gibisinden konuştunuz.
Buda beni üzdü.
Sanki parti bendeyken işe yaramaz adamların elindeydi de. Ben bırakınca emin ellere geçti. Bide bunun chatte yazılmasını istediniz. Bende bana emanet edilen partiyi devredip ayrıldım. Çıkarkende yine huzursuzluk çıkmasın diye yakın arkadaşlarıma bile bişey söylemedim.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Cengiz neler yapıyorsun abisi sen öyle gene, şu millete küfür etmeyi bırak artık

Emo’ji

Üye
Vatandaş
😂 kardeşim ses kaydı var problem yok isteyene dinletebilirim gel sende dinle sonra gel burda konuş. Parti yönetmek zor demişsin çok ayıp inanın size
Ben size çok basit sorular sordum ne soruma cevap aldım nede bir dönüş fikrimizi beyan ettik gitmek isteyen … olup gidebilir dedin ilgi alaka yok bi çevrimiçi oldun onda da ne olduğunu gördük parti kurmak kolayda yönetmek zor sen o ağızla pek yol alamassın hakkında hayırlısı

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Cengiz hadi bizi geçtim insan kendi üyelerine küfür eder mi ayıp ayıp

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ben şimdiye kadar bu konuda kimseye bişey söylemedim kol kırılır yen içinde kalır diye.
Ama istiyorsanız açıklayayım ayrılık sebebimi.
Bilgem başkan partiyi Cengize devredelim dedi.
Sizde o ara chatte bundan sonra parti emin ellerde gibisinden konuştunuz.
Buda beni üzdü.
Sanki parti bendeyken işe yaramaz adamların elindeydi de. Ben bırakınca emin ellere geçti. Bide bunun chatte yazılmasını istediniz. Bende bana emanet edilen partiyi devredip ayrıldım. Çıkarkende yine huzursuzluk çıkmasın diye yakın arkadaşlarıma bile bişey söylemedim.
Yine herşeyin altından Bilgem teyzem çıkıyor.