Ekrem başkan Partiden Ayrılmanın Benimle bir alakası var mı ?Kardeşim baştacısın Özelden bi konuşalım hal çaresine bakılır.
Ekrem başkan Partiden Ayrılmanın Benimle bir alakası var mı ?Kardeşim baştacısın Özelden bi konuşalım hal çaresine bakılır.
Parti yönetmek ne zor iş dimi ben ablamdan hiç küfürle parti yönetmeyi öğrenmemiştim ki siz EmoB a isyancı diyecek en son kişisinizEkremin benimle alakası yok neden ayrıldığına fikrim yok ama sana gelince bir gruplasma yapıp parti içinde isyan cikartanlarla işimiz olmaz Kötü niyetini kendine sakla ayrıca o küfür değil di de neyse hakkında hayırlısı olsun.
Dur bir gene yiyecek 2035 iWuHu gene isyan en sevdiğim hsshhdbd
kardeşim ses kaydı var problem yok isteyene dinletebilirim gel sende dinle sonra gel burda konuş. Parti yönetmek zor demişsin çok ayıp inanın sizeParti yönetmek ne zor iş dimi ben ablamdan hiç küfürle parti yönetmeyi öğrenmemiştim ki siz EmoB a isyancı diyecek en son kişisiniz
Hddhhdh arada bende kaynarım doğru sölüyonDur bir gene yiyecek 2035 i
Bana özelden at discorddan ses kaydınıkardeşim ses kaydı var problem yok isteyene dinletebilirim gel sende dinle sonra gel burda konuş. Parti yönetmek zor demişsin çok ayıp inanın size
Ben şimdiye kadar bu konuda kimseye bişey söylemedim kol kırılır yen içinde kalır diye.Ekrem başkan Partiden Ayrılmanın Benimle bir alakası var mı ?
Ben size çok basit sorular sordum ne soruma cevap aldım nede bir dönüş fikrimizi beyan ettik gitmek isteyen … olup gidebilir dedin ilgi alaka yok bi çevrimiçi oldun onda da ne olduğunu gördük parti kurmak kolayda yönetmek zor sen o ağızla pek yol alamassın hakkında hayırlısıkardeşim ses kaydı var problem yok isteyene dinletebilirim gel sende dinle sonra gel burda konuş. Parti yönetmek zor demişsin çok ayıp inanın size
Çok seversin kafana göre insanlara isyancı damgası vurmayı dimiWuHu gene isyan en sevdiğim hsshhdbd
Karisma adama gülümÇok seversin kafana göre insanlara isyancı damgası vurmayı dimi
Yine herşeyin altından Bilgem teyzem çıkıyor.Ben şimdiye kadar bu konuda kimseye bişey söylemedim kol kırılır yen içinde kalır diye.
Ama istiyorsanız açıklayayım ayrılık sebebimi.
Bilgem başkan partiyi Cengize devredelim dedi.
Sizde o ara chatte bundan sonra parti emin ellerde gibisinden konuştunuz.
Buda beni üzdü.
Sanki parti bendeyken işe yaramaz adamların elindeydi de. Ben bırakınca emin ellere geçti. Bide bunun chatte yazılmasını istediniz. Bende bana emanet edilen partiyi devredip ayrıldım. Çıkarkende yine huzursuzluk çıkmasın diye yakın arkadaşlarıma bile bişey söylemedim.
Yo ne alakası var şuan olayı bilmiyorum yorum yapamamÇok seversin kafana göre insanlara isyancı damgası vurmayı dimi
Yok ben soruyu olayla alakalı sormadım bizzat sana sordumYo ne alakası var şuan olayı bilmiyorum yorum yapamam
Yine herşeyin altından Bilgem teyzem çıkıyor.
Avni karışma bak milletin işine.Yo ne alakası var şuan olayı bilmiyorum yorum yapamam
Yok alakası yok şuana kadar kimseye isyancı demedimYok ben soruyu olayla alakalı sormadım bizzat sana sordum