Y
Y İ Ğ İ T
Ziyaretçi
Kral deve güreşi yapalım senle bi araOrda öğrenilmez zaten orda öğreneceğin tek şey deve güreşi nasıl yapılır
Kral deve güreşi yapalım senle bi araOrda öğrenilmez zaten orda öğreneceğin tek şey deve güreşi nasıl yapılır
o zamanlar değildi beeEskileri karıştırma hoca. Ozaman sizinde aranız çok iyidi, bürkütle senin sayende tanıştım ona bakarsan
Nereye gelelim dershaneleremi gidelimOrda öğrenilmez zaten orda öğreneceğin tek şey deve güreşi nasıl yapılır
Ora daha tehlikeli sen en iyisi evde kendin öğren ya da kabileden birini gönderirim ben sana hdbdbdbNereye gelelim dershaneleremi gidelim
Dur sakın bir avni daha gerekmez buraya sen yetersinOra daha tehlikeli sen en iyisi evde kendin öğren ya da kabileden birini gönderirim ben sana hdbdbdb
ilk zamanlar bana yazıyorlar dediğin sonra bilgem hanımın benim wp konuşmalarını sana attığı zamanEskileri karıştırma hoca. Ozaman sizinde aranız çok iyidi, bürkütle senin sayende tanıştım ona bakarsan
Dur sakın bir avni daha gerekmez buraya sen yetersin
Smackdown özlendiOrda öğrenilmez zaten orda öğreneceğin tek şey deve güreşi nasıl yapılır
Ah be bdbdbdbdhSmackdown özlendi
Şuan kendimi ezeldeki ömer gibi hissediyorum arada beni yediniz ali abiiiiilk zamanlar bana yazıyorlar dediğin sonra bilgem hanımın benim wp konuşmalarını sana attığı zaman
@B A Y - Z Öğretsin sana hafız oBen eskiden biliyordum da unuttum okumaya okumaya tekrar öğrenmek lazım
O kitap yazıyor şuan watppade atacak@B A Y - Z Öğretsin sana hafız o
Biz de yaşadık bunları klasikleşmiş bir şey onun için dert etmeŞuan kendimi ezeldeki ömer gibi hissediyorum arada beni yediniz ali abiiii
Senin partinde miO kitap yazıyor şuan watppade atacak
Allah korusunSenin partinde mi
NiyeAllah korusun
Kim uğraşacak karaktere isim falan bulamaz bizim ismi koyar mazallah
LaskdjjkakddjKim uğraşacak karaktere isim falan bulamaz bizim ismi koyar mazallah
Bizim ismimiz belli cehennem melekleri yazKim uğraşacak karaktere isim falan bulamaz bizim ismi koyar mazallah