E
Emirhan'
Ziyaretçi
NsnsnsnsnsnHzhzbbxb bak ciddi sanıyorlar sonra yapma
NsnsnsnsnsnHzhzbbxb bak ciddi sanıyorlar sonra yapma
Bizim senin gibi makam peşinde koşmak gibi önemli meselelerimiz yok kusura bakmaAynen haklısın kanka baksana partiden ayrılmış bize ne niye konu açıyorsun kavga arıyorlar boş beleş insanlar
2 gün önce partiyi düşünenler şimdi niye Parti'nin karşısında açıklasınlar bilelim küfür filan hepsi bahaneAynen haklısın kanka baksana partiden ayrılmış bize ne niye konu açıyorsun kavga arıyorlar boş beleş insanlar
Ne makamı kardeşim kafayı takmışsın makamla kimseden birsey istemiyorumBizim senin gibi makam peşinde koşmak gibi önemli meselelerimiz yok kusura bakma
Ben makam peşinde koşmuyorum ben istemesem bile sağolsun başkanımız makamda veriyor parti içi görevde veriyorBizim senin gibi makam peşinde koşmak gibi önemli meselelerimiz yok kusura bakma
Parti'nin değil sizin karşınızdayız hala Ekrem abinin kurduğu sunucuda işlerinizi yürütüyosunuz oranın her zerresinde bizim emeğimiz var2 gün önce partiyi düşünenler şimdi niye Parti'nin karşısında açıklasınlar bilelim küfür filan hepsi bahane
Partiden ayrılmış olmak adaletsizlikleri ve sorunları görmezden gelmeyii gerektirmez Konu açmak kavgayı teşvik etmek değil doğruyu savunmak içindir. Boş beleş insanlara karşı sessiz kalmamak içindirAynen haklısın kanka baksana partiden ayrılmış bize ne niye konu açıyorsun kavga arıyorlar boş beleş insanlar
Sunucu alın sizin olsun ama Parti'ye el uzatmayın siz yokken kuruldu bu partiParti'nin değil sizin karşınızdayız hala Ekrem abinin kurduğu sunucuda işlerinizi yürütüyosunuz oranın her zerresinde bizim emeğimiz var
Verin sunucuyu biraz uğraşın partiniz için kurup bırakmışsınız öyle olmazSunucu alın sizin olsun ama Parti'ye el uzatmayın siz yokken kuruldu bu parti
Eymen senin konuya girmen doğru değil knk lütfen bunların yanında durma harcarlar seniPartiden ayrılmış olmak adaletsizlikleri ve sorunları görmezden gelmeyii gerektirmez Konu açmak kavgayı teşvik etmek değil doğruyu savunmak içindir. Boş beleş insanlara karşı sessiz kalmamak içindir
Sunucu alın sizin olsun ama Parti'ye el uzatmayın siz yokken kuruldu bu parti
Yok sunucumuzu çaldılar diye konu açarlarSunucu çok güzel bana hediye edebilir misiniz?
Hangi partiSunucu alın sizin olsun ama Parti'ye el uzatmayın siz yokken kuruldu bu parti
Eymen yanımızda durma bak yiğiti kimse harcıyamaz çünkü o kimsenin yanında durmaz sen de onun gibi olEymen senin konuya girmen doğru değil knk lütfen bunların yanında durma harcarlar seni
Yanında durma' tavsiyen boş bir cumledrn öteye geçmez ben adaleti ve haklılığı savunmaktan asla geri durmam. Bu konuda sesimi yükseltmek doğru olanı yapmamı engellemeyecek yigit doğru bildigim biseyler varEymen senin konuya girmen doğru değil knk lütfen bunların yanında durma harcarlar seni
JdjjxhdhhdHangi parti
Niye kardeşim benim bak ne güzel parti buldum kendime @Metin Palas la geçiniyorum niye satayım bu adamıEymen yanımızda durma bak yiğiti kimse harcıyamaz çünkü o kimsenin yanında durmaz sen de onun gibi ol