Benim hatam varsa özür dilerim Demek ki hata yapmamışım sizde haknetmissinizDün özür diliyordun bugün gene küfür. Asena var bilirsin sahne sanatları yapıyor senin gibi
Benim hatam varsa özür dilerim Demek ki hata yapmamışım sizde haknetmissinizDün özür diliyordun bugün gene küfür. Asena var bilirsin sahne sanatları yapıyor senin gibi
ohhh rahatladımBenım sana sandıklarımız nıe soylemıon sjsjs,
Ben Cengiz safii rüzgar dediğimde ınanmıodunuz banaBaşkan onlıne ile bi amacım yok kendisini sütten çıkmış ak kaşık zannetmesin burda başka arkada başka konuşmasın diye. Gece sesde bana söyledikleri kulağımda kendiside biliyor ceyhun ile birlikte. Sende rahatına bak onun gibi tamam benle de muhatap olma
Sen önce sözünü tut safii rüzgarlar belli kadirimBen Cengiz safii rüzgar dediğimde ınanmıodunuz bana
ShdhshshsBeence toplaşıp cengizi dövün
Kim uzatıyo konuyuSana kimse birsey dememiştir bukadar çok uzatma konuyu
Cengiz birsey yapacak biri değil harbiden olay uzadı barışın anlaşınKim uzatıyo konuyu
Sana normal gelebilir sonuçta makam uğruna bizi satan bi adamsınCengiz birsey yapacak biri değil harbiden olay uzadı barışın anlaşın
İstersen seninde neler yaptıklarını anlatayım ister misinSana kimse birsey dememiştir bukadar çok uzatma konuyu
Bu saatten sonra 50 takla atıp yalan söyleselerde boşCengiz birsey yapacak biri değil harbiden olay uzadı barışın anlaşın
Ne satması kardeşim puan lazim dediler onun için gittim ben durucam demedimkiSana normal gelebilir sonuçta makam uğruna bizi satan bi adamsın
Bunlar hep böyle zaten yalanı seviyorlarBu saatten sonra 50 takla atıp yalan söyleselerde boş
Ne yapmışım sanaİstersen seninde neler yaptıklarını anlatayım ister misin
Yalan sana yakışırBu saatten sonra 50 takla atıp yalan söyleselerde boş
Darbe zamanı makam için yırtmadın mı kendini daldan dala atlamadın mıNe satması kardeşim puan lazim dediler onun için gittim ben durucam demedimki
Olm ben darbeye neden karşıydım ozaman onu söyleDarbe zamanı makam için yırtmadın mı kendini daldan dala atlamadın mı
Yiğit kim yalanı seviyor. Hangisinin kaçtane yalanını gördün. Onlarda senin hakkında çok laf duydu. Özellikle bilgem başkandan. Gelip birkere forumda sana sataştılar mı ?Bunlar hep böyle zaten yalanı seviyorlar