Karşı falan değildin herkesten habersiz Parti'nin makam listesini atmadın mı darbe yönetimine neyine karşıydın?Olm ben darbeye neden karşıydım ozaman onu söyle
Karşı falan değildin herkesten habersiz Parti'nin makam listesini atmadın mı darbe yönetimine neyine karşıydın?Olm ben darbeye neden karşıydım ozaman onu söyle
Senle bi alakam yok kral lütfen araya girmeYiğit kim yalanı seviyor. Hangisinin kaçtane yalanını gördün. Onlarda senin hakkında çok laf duydu. Özellikle bilgem başkandan. Gelip birkere forumda sana sataştılar mı ?
Darbe zamanı makam için ben gidiyorum arkadaşlar param az makamda para var ardayı ikna etmem lazım(Arda'nın olaydan daha haberi yok) daha sonra arda sizin yanınızdayım yazınca ardayı zor ikna ettim diyen sen değil miydinNe yapmışım sana
Ne alaka çökmüş olsa kendi partisini bırakırmıydı sizeÇöktü partiye bırakmaz daha abi
Başkalarının laflarıyla bana gelmeNe alaka çökmüş olsa kendi partisini bırakırmıydı size
Hoş geldin darbe olurken neredeydin abini mi bekliyordun kabuğundan çıkmak içinNe alaka çökmüş olsa kendi partisini bırakırmıydı size
Öyle birsey yok olayları yanlış anlamışsın bidakine iyi dinleDarbe zamanı makam için ben gidiyorum arkadaşlar param az makamda para var ardayı ikna etmem lazım(Arda'nın olaydan daha haberi yok) daha sonra arda sizin yanınızdayım yazınca ardayı zor ikna ettim diyen sen değil miydin
GelmiyorumBaşkalarının laflarıyla bana gelme
Darbe olurkende burdaydım haddini aşmaHoş geldin darbe olurken neredeydin abini mi bekliyordun kabuğundan çıkmak için
He he tamam heDarbe olurkende burdaydım haddini aşma
Noldu hatırladında şimdi işinemi gelmediHe he tamam he
Ya bunlar kavga etmek için yer arıyor belliki hemen konu açmışlarKavga etmenin manası yok bilader boşverin
Haklılarsa açarlar ama uzatmanın manası yok küfür etmişiniz bak adamlara ayıpYa bunlar kavga etmek için yer arıyor belliki hemen konu açmışlar
Aynen haklısın kanka baksana partiden ayrılmış bize ne niye konu açıyorsun kavga arıyorlar boş beleş insanlarYa bunlar kavga etmek için yer arıyor belliki hemen konu açmışlar
Yo hatırlamadım olmayan şeyleri varmış gibi olan şeyleri de yokmuş gibi görüyosunuz artık Parti'nin adını şizofreni partisi yapın tam sizi yansıtırNoldu hatırladında şimdi işinemi gelmedi
Hzhzbbxb bak ciddi sanıyorlar sonra yapma