Yo ınat TV de var sjsjs
Yo ınat TV de var sjsjs
Ne arar onda netflix. İp tv kullanıyordur kaçakcı
Ahanetflix hesabımı kiralayabilirim hafta 3 gün
pzt, carsamba, cuma 75tl cok filmlerde dolanıpta film geçmişini doldurmayalım
Kral @P A R G A L I yı dövmüşler, Kıbrıs Lefkoşa nalbantoglu hastahanesınde sarı alanda gözetim altında tutuluyormuş, kafadan darbe almış. Kafasına adam balıkçı oltasıyla vurmuş. Serum takmışlar 750 cl , oda serumu söküp diklemek istemiş biran once bitırıp foruma girmem lazım diyormuş.Eski genel başkanımıza yapılan haksızlıklar,
Oda güzel hikayeymiş ama hikaye zafer alınamayan yerde bitmiş.
@P A R G A L I Selam tatlım
qnskqnwnqkjenqsnnsdnKral @P A R G A L I yı dövmüşler, Kıbrıs Lefkoşa nalbantoglu hastahanesınde sarı alanda gözetim altında tutuluyormuş, kafadan darbe almış. Kafasına adam balıkçı oltasıyla vurmuş. Serum takmışlar 750 cl , oda serumu söküp diklemek istemiş biran once batırıp foruma girmem lazım diyormuş.
Yazık adama ben Başkanonline da forum yonetıcisiyim diyormuş doctora, doctorda buna sakinleştirici iğne vurmuş ama etki 0, aşırı alkolden dolayı bünyesi narkoz bıle kabul etmiyormuş. Tıp şuan çaresiz, Japonya araştırmalara başlamış, Semih için sakinleştirici ilaç yapacaklarmış..qnskqnwnqkjenqsnnsdn
ablaaammmmmmmmmmmmmmmmmYazık adama ben Başkanonline da forum yonetıcisiyim diyormuş doctora, doctorda buna sakinleştirici iğne vurmuş ama etki 0, aşırı alkolden dolayı bünyesi narkoz bıle kabul etmiyormuş. Tıp şuan çaresiz, Japonya araştırmalara başlamış, Semih için sakinleştirici ilaç yapacaklarmış..
He birde en son ablam nerdesın ablammm diye bağırıyormuş
Ajjsjsjsjs bu çocuk olaylardan önce ayrıldı partiden ne maşasıSeni maşa olarak kullandılar attılar memnun musun halinden
Yanlış biliyorsun onunda ayrılık sebebi aynıymışAjjsjsjsjs bu çocuk olaylardan önce ayrıldı partiden ne maşası
Manuş babaya selamlarManuş36 dan ??