Emeklerimiz görmezden gelinemez Müsade Etmeyiz ❗️ (13 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

C E M

Sizin Taçınız Papatyadan 😎
Vatandaş
Emeklerimiz Görmezden Gelinemez Müsade Etmeyiz !

Merhaba arkadaşlar

Bugün burada yapılan haksızlıklar ve verilen emeklerin göz ardı edilmesi konusunda sesimi duyurmak için bulunuyorum. Hepinizin bildiği gibi parti kapanma aşamasında en ön saflarda mücadele ettik emek verdik Babamın hastalığı döneminde dahi partiyi ayakta tutmak için elimden gelenin en iyisini yaptım. Ancak şimdi bakıyorum ki bu emekler hiçbir şekilde takdir edilmiyor aksine küçümseniyor

Yönetimdeki bazı kişiler özellikle istifa eden başkan yardımcısı hem bana hem de diğer emek veren arkadaşlara karşı saygısız bir tavır sergiliyor Bir oyun bile olsa emeğin hakkını vermek ve saygı göstermek herkesin boynunun borcudur. Ancak ne yazık ki bu durum göz ardı edilmekte.....

Bu haksızlıklar karşısında sessiz kalmayacağız Emeklerimizin ve ilkelerimizin arkasında durmaya devam edeceğiz Hep birlikte mücadele ederek hak ettiğimiz değeri alacağız
Bir Zulmü Durduramıyorsanız Duyurun
~Hz.Ali

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Cem'in dediklerine tamamen katılıyorum. Hepimiz bu parti için canla başla çalıştık, ama şimdi eski başkan yardımcısının çıkıp da "en çok ben emek verdim, en çok ben koşturdum"
"Senin konuşmaya hakkın yok" demesi gerçekten komik.
Bürküt partisine ilk geldigimde neler yaptigimi bilenler bilir yaptıklarımi soyleyecek kadar düşürdünüz

Parti kapanma aşamasındayken bile ben ve birkaç arkadaşım tüm zorluklara rağmen en ön saflarda yer aldık. Bu kadar emeği yok saymak, yapılan fedakarlıkları görmezden gelmek büyük bir haksızlık.
Bürküt partisini babasının çiftliği sanmasın kimse ben daha çok emek verdim sus vs diyemez!
Arkadaşimizin rahmetli babası hastayken seçim döneminde bile partimize emek verdi ne kadar rp oyunu olsada emekler göz ardı edilemez

Partinin gelişmesi için el birliğiyle çalıştık ancak bazıları bu emekleri sadece kendileri yapmış olarak görmüş

yaşanan olaylar sırasında da arkadaşlarımı savunduğum için bana yapılan saygısızlıklar hâlâ aklımda. Bana karsi ajan diyenler Bize hakaretler yağdıranlara karşı sessiz kalmamız bekleniyorsa, yanılıyorlar. Emeğimize ve duruşumuza saygı gösterilmediği sürece bu konuyu kapatmayız

Biz burada sadece bir oyun oynamıyoruz ilkelerimiz için de mücadele ediyoruz. ve haklarım için sonuna kadar savaşacağım istifa eden. Başkan yardımcısının bu sözleri partide emek veren herkese bir hakarettir

Hakkın Peşinde Olan Her Zaman Doğru Yolda Yürür🔆🔆

K

K A R A B U L U T

Ziyaretçi
Cem'in dediklerine tamamen katılıyorum. Hepimiz bu parti için canla başla çalıştık, ama şimdi eski başkan yardımcısının çıkıp da "en çok ben emek verdim, en çok ben koşturdum"
"Senin konuşmaya hakkın yok" demesi gerçekten komik.
Bürküt partisine ilk geldigimde neler yaptigimi bilenler bilir yaptıklarımi soyleyecek kadar düşürdünüz

Parti kapanma aşamasındayken bile ben ve birkaç arkadaşım tüm zorluklara rağmen en ön saflarda yer aldık. Bu kadar emeği yok saymak, yapılan fedakarlıkları görmezden gelmek büyük bir haksızlık.
Bürküt partisini babasının çiftliği sanmasın kimse ben daha çok emek verdim sus vs diyemez!
Arkadaşimizin rahmetli babası hastayken seçim döneminde bile partimize emek verdi ne kadar rp oyunu olsada emekler göz ardı edilemez

Partinin gelişmesi için el birliğiyle çalıştık ancak bazıları bu emekleri sadece kendileri yapmış olarak görmüş

yaşanan olaylar sırasında da arkadaşlarımı savunduğum için bana yapılan saygısızlıklar hâlâ aklımda. Bana karsi ajan diyenler Bize hakaretler yağdıranlara karşı sessiz kalmamız bekleniyorsa, yanılıyorlar. Emeğimize ve duruşumuza saygı gösterilmediği sürece bu konuyu kapatmayız

Biz burada sadece bir oyun oynamıyoruz ilkelerimiz için de mücadele ediyoruz. ve haklarım için sonuna kadar savaşacağım istifa eden. Başkan yardımcısının bu sözleri partide emek veren herkese bir hakarettir

Hakkın Peşinde Olan Her Zaman Doğru Yolda Yürür🔆🔆
sen bunları yazarken üşenmiyor musun ya

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Birlikte yürüyeceğiniz adamları iyi tanıyın 😉

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Şuan kimin makamı varsa benim ve Oğuzun sayesindedir. Hanginiz Milletvekili hanginiz Belediye Başkanıysanız ya da partide söz hakkınız varsa bunu ben sağladım. Milletvekili listesini en son ben denetleyerek parti sözcüsüne aktardım. Bunu unutmayın. Sen Genel Kurmay Başkanı adayı olduysan buna da ben itiraz etmediğim için aday oldun. Hepinizin görev dağıtımlarını hepinizin görevde neler yapacağınızı hepsini ayrı- ayrı ben düşündüm. Benim nasıl çalıştığıma herkes şahit herkes. Şahid olduğu için zaten gereken kişilerden o değeri görüyorum.peki sen ne yaptın parti için ? Bilgem Abla ona dokunma dediği için seni o kuruldan atmadım yoksa herkes bilirdi benim kimi orada tutarak kimi atacağımı sor. Burada herkes kendini bilir o yüzden beni konuşturtmayın. Önce bir kendinize dönün bakın ne yaptınız diye.

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Şuan kimin makamı varsa benim ve Oğuzun sayesindedir. Hanginiz Milletvekili hanginiz Belediye Başkanıysanız ya da partide söz hakkınız varsa bunu ben sağladım. Milletvekili listesini en son ben denetleyerek parti sözcüsüne aktardım. Bunu unutmayın. Sen Genel Kurmay Başkanı adayı olduysan buna da ben itiraz etmediğim için aday oldun. Hepinizin görev dağıtımlarını hepinizin görevde neler yapacağınızı hepsini ayrı- ayrı ben düşündüm. Benim nasıl çalıştığıma herkes şahit herkes. Şahid olduğu için zaten gereken kişilerden o değeri görüyorum.peki sen ne yaptın parti için ? Bilgem Abla ona dokunma dediği için seni o kuruldan atmadım yoksa herkes bilirdi benim kimi orada tutarak kimi atacağımı sor. Burada herkes kendini bilir o yüzden beni konuşturtmayın. Önce bir kendinize dönün bakın ne yaptınız diye.
Okumadım ama sanırım tek adam rejimi başlamış

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
bu arada sizde eğer bu makamları dağıtabiliyorsanız sıralamaya girebiliyorsanız haklarını yediğiniz insanlar sayesindedir onlar sadece emeklerinin ve çabalarının karşılığını aldılar bu kadar kibirli olmayın

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
yaptıklarınızı bir lütuf gibi sunmanız gerçekten asiri trajikomik bu sadece kendi çabanızla değil bizim emeklerimizle de mümkün oldu. Emeklerimizi küçümsemek sadece sizin ne kadar dar bir bakış açısına sahip olduğunuzu gösterir Biz burada kişisel çıkarlar peşinde değiliz hep birlikte adil ve şeffaf bir yönetim için çalıştık. Kimseye borçlu değiliz hele ki sizin gibi birine hiç değil sen bizim cemin benim ne yaptığımı bilmeden kimseye sus senin konuşmaya hakkın yok en çok ben emek verdim nerde sen emek verdin sen Bürküt partisinde hiç kimsenin emeğine saygısızlık edemezsin sen kimlerin sayesinde sıralamaya girdin kimse bize ne yapmamız gerektiğini dikte edemez

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Yaptıklarını biliyoruz emeğine saygı duyuyoruz ama ben diye konuşma güzel bi dil değil sen sordun biz sorumluluk aldık hepimizde bunun karşılığını vermiş olmalıyız ki başarıyı üstüne çekiyorsun darbede biz vardık seçimde biz vardık saatler süren görevler yer aldık hak ettik !. Uslubün yanlış 🙏🏻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...