Emeklerimiz görmezden gelinemez Müsade Etmeyiz ❗️ (19 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Yaptıklarını biliyoruz emeğine saygı duyuyoruz ama ben diye konuşma güzel bi dil değil sen sordun biz sorumluluk aldık hepimizde bunun karşılığını vermiş olmalıyız ki başarıyı üstüne çekiyorsun darbede biz vardık seçimde biz vardık saatler süren görevler yer aldık hak ettik !. Uslubün yanlış 🙏🏻
Arkadas bizim emeğimize saygı duymuyor 😂

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Şuan kimin makamı varsa benim ve Oğuzun sayesindedir. Hanginiz Milletvekili hanginiz Belediye Başkanıysanız ya da partide söz hakkınız varsa bunu ben sağladım. Milletvekili listesini en son ben denetleyerek parti sözcüsüne aktardım. Bunu unutmayın. Sen Genel Kurmay Başkanı adayı olduysan buna da ben itiraz etmediğim için aday oldun. Hepinizin görev dağıtımlarını hepinizin görevde neler yapacağınızı hepsini ayrı- ayrı ben düşündüm. Benim nasıl çalıştığıma herkes şahit herkes. Şahid olduğu için zaten gereken kişilerden o değeri görüyorum.peki sen ne yaptın parti için ? Bilgem Abla ona dokunma dediği için seni o kuruldan atmadım yoksa herkes bilirdi benim kimi orada tutarak kimi atacağımı sor. Burada herkes kendini bilir o yüzden beni konuşturtmayın. Önce bir kendinize dönün bakın ne yaptınız diye.
Partideki söz hakkını sen mi sagladin ?

C E M

Sizin Taçınız Papatyadan 😎
Vatandaş
Yaptıklarını biliyoruz emeğine saygı duyuyoruz ama ben diye konuşma güzel bi dil değil sen sordun biz sorumluluk aldık hepimizde bunun karşılığını vermiş olmalıyız ki başarıyı üstüne çekiyorsun darbede biz vardık seçimde biz vardık saatler süren görevler yer aldık hak ettik !. Uslubün yanlış 🙏🏻
Bu arkadaşa göre herşeyi bu yapmış biz hiç birşey yapmadık biz bu partiye değer vermedik biz hiç adam getirmedik

U S K A

Üye
Vatandaş
Şuan kimin makamı varsa benim ve Oğuzun sayesindedir. Hanginiz Milletvekili hanginiz Belediye Başkanıysanız ya da partide söz hakkınız varsa bunu ben sağladım. Milletvekili listesini en son ben denetleyerek parti sözcüsüne aktardım. Bunu unutmayın. Sen Genel Kurmay Başkanı adayı olduysan buna da ben itiraz etmediğim için aday oldun. Hepinizin görev dağıtımlarını hepinizin görevde neler yapacağınızı hepsini ayrı- ayrı ben düşündüm. Benim nasıl çalıştığıma herkes şahit herkes. Şahid olduğu için zaten gereken kişilerden o değeri görüyorum.peki sen ne yaptın parti için ? Bilgem Abla ona dokunma dediği için seni o kuruldan atmadım yoksa herkes bilirdi benim kimi orada tutarak kimi atacağımı sor. Burada herkes kendini bilir o yüzden beni konuşturtmayın. Önce bir kendinize dönün bakın ne yaptınız diye.
Başkanım kusura bakmayın ama ben daha bencilce bir yazı okuyamadım tabi ki siz partide çok çalıştınız ama herşey benim sayemde diye bir kelimeyi sizden duymak istemezdim ki sizin bu sözü söyleyecek duruma gelmenizde aşırı üzücü dün yaşanan olaylarda da bu tarz cümleler kurdunuz partide bu şahlanmalar sizin sayenizde ise bugün yaşanan 30 kişilere düşme de yaptığınız yanlışlar yüzünden galiba ben sırf size karşı saygı duyduğum için ağzımı açmadım ama bu bencilce söylemlerinizden lütfen vazgeçin

E

E K R E M

Ziyaretçi
Arkadaşlar bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok bence.
Herkes kendini ve yaptığı işi biliyor, geçmişi konuşmanın kimseye bir faydası yok hepimiz önümüze bakalım.
Rica ediyorum kapatalım konuyu !

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Bu nasıl bi açıklama başkan ben 8 ay Göktürkü yönettim bir kere bile hiç kimseye benim sayemde makam aldın demedim makamı hak ettiğin için aldın dedim böyle devam edersen parti çok ayakta kalmaz bilgin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...