AltınOk partisi, oyun başkanı adayı (1 Kişi İçeride)

ErenA

EFELER Partisi
Vatandaş
asdkaskdaskjdak başa dönecekler erene geldi sıra şimdi dur ama kriterli adam kaybedeceği seçime giremiyor korkak gibi. free makam olursa yazın beni diyor kolluk olur ne bilim atanacak bakan olur :D
Ya sen ne beyni geri bir adamsın 3 yıldır oyundayım bir kere oyun başkanı bir kere de bakan oldum onuda şimdiki kankan emirhana sorabilirsin onla furkan yazmışlar ben yoktum bile. Elli tane seçime girmiş kaybetmiş bir insansın hala utanmadan kendi makam mevki aşkını bana bulaştırmaya çalışıyorsun.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ya sen ne beyni geri bir adamsın 3 yıldır oyundayım bir kere oyun başkanı bir kere de bakan oldum onuda şimdiki kankan emirhana sorabilirsin onla furkan yazmışlar ben yoktum bile. Elli tane seçime girmiş kaybetmiş bir insansın hala utanmadan kendi makam mevki aşkını bana bulaştırmaya çalışıyorsun.
Sus sen

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Hüüüğğ 😭😭😭