Hayırlısı olsun ustam bu makam sana çok yakışıcak başarılarımıza bir yenisini daha ekliyerek devam edelim Allah'ın izni ile #DirilişİttifakıAffetmez
Oylar @Coşkun Karaosmanoğlu abimize
Oylar @Coşkun Karaosmanoğlu abimize
asdkaskdaskjdak başa dönecekler erene geldi sıra şimdi dur ama kriterli adam kaybedeceği seçime giremiyor korkak gibi. free makam olursa yazın beni diyor kolluk olur ne bilim atanacak bakan olur2 tane kolluk kuvveti atamışlar biri o biri gırıg shhssh
Gokbudun misyon:
1-Semih,gırıg,erena makam sahibi yapmak
2- hepsi bu kadar teşekkürler
Ya sen ne beyni geri bir adamsın 3 yıldır oyundayım bir kere oyun başkanı bir kere de bakan oldum onuda şimdiki kankan emirhana sorabilirsin onla furkan yazmışlar ben yoktum bile. Elli tane seçime girmiş kaybetmiş bir insansın hala utanmadan kendi makam mevki aşkını bana bulaştırmaya çalışıyorsun.asdkaskdaskjdak başa dönecekler erene geldi sıra şimdi dur ama kriterli adam kaybedeceği seçime giremiyor korkak gibi. free makam olursa yazın beni diyor kolluk olur ne bilim atanacak bakan olur
Sus senYa sen ne beyni geri bir adamsın 3 yıldır oyundayım bir kere oyun başkanı bir kere de bakan oldum onuda şimdiki kankan emirhana sorabilirsin onla furkan yazmışlar ben yoktum bile. Elli tane seçime girmiş kaybetmiş bir insansın hala utanmadan kendi makam mevki aşkını bana bulaştırmaya çalışıyorsun.
Seninde yazık kafanaErenaya
Sus heleSeninde yazık kafana
Ya sen ne beyni geri bir adamsın 3 yıldır oyundayım bir kere oyun başkanı bir kere de bakan oldum onuda şimdiki kankan emirhana sorabilirsin onla furkan yazmışlar ben yoktum bile. Elli tane seçime girmiş kaybetmiş bir insansın hala utanmadan kendi makam mevki aşkını bana bulaştırmaya çalışıyorsun.
Yapma işte yapma kızıyorHüüüğğ
Kendinin taklidini yapman üzücü yorma kendini anlayabiliyoruzHüüüğğ
Yapma işte yapma kızıyor
Kendinin taklidini yapman üzücü yorma kendini anlayabiliyoruz
Aynen kudurmaya devam et hadiAğlanacak durumda olan sensin çocuk adam bizler değiliz
Seviyor belki aday olmayı sjdsjjsjNapsın her seçim aday oluyorum diyemiyor, kızıyor ...
Son 3 ayda 2 kere bakan adayı oldu birini kazanamadığı için saymıyor shhshshs
Aynen kudurmaya devam et hadi
komiksin böyle komik olmaya devam et.Sen kimsin, nesin ki beni kudurtacaksin shshshs
Bizi eğlendiren bir oyuncusun bizim için , yarın akşam yine gel eglendir bizi
komiksin böyle komik olmaya devam et.
Alışkanlık olmuşSeviyor belki aday olmayı sjdsjjsj
Merhaba ben eranA. Hangı secımler var suan aday olacaktım da.Alışkanlık olmuş
Merhaba ben eranA. Hangı secımler var suan aday olacaktım da.