AltınOk partisi, oyun başkanı adayı (6 Kişi İçeride)

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Ya sen ne beyni geri bir adamsın 3 yıldır oyundayım bir kere oyun başkanı bir kere de bakan oldum onuda şimdiki kankan emirhana sorabilirsin onla furkan yazmışlar ben yoktum bile. Elli tane seçime girmiş kaybetmiş bir insansın hala utanmadan kendi makam mevki aşkını bana bulaştırmaya çalışıyorsun.
Doğrudur bakanlığı ben verdim ,şimdi kanki demesen biz iki yıldır kardeşiz çünkü 🙃
@MAGARSUS @KURT 77

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ya sen ne beyni geri bir adamsın 3 yıldır oyundayım bir kere oyun başkanı bir kere de bakan oldum onuda şimdiki kankan emirhana sorabilirsin onla furkan yazmışlar ben yoktum bile. Elli tane seçime girmiş kaybetmiş bir insansın hala utanmadan kendi makam mevki aşkını bana bulaştırmaya çalışıyorsun.
multi açıp nasıl başarabildin anlatsana biraz burda insanlar seni tanısın :D :D kaç hesapla oy attın acaba utanmazlıkta yok bunda ne yapsan güler bu :D 50 seçim demiş 3 OB o kadar konuşabildiği maks bu kendisinin kaybettiği seçimlerin haddi hesabı yok hem bireysel hem partiyle batırmadığı parti yok hala gelmiş kem küm ediyor bütün oyun biliyor bunun ne olduğunu :D