DjskskdjfAma kazanamadıklarımı saymam shshs
DjskskdjfAma kazanamadıklarımı saymam shshs
Ob var alamam dursun şimdi bakanlıklara bakarızAma kazanamadıklarımı saymam shshs
Kolluk kuvvetı de olur ya , farketmez aday olayım daOb var alamam dursun şimdi bakanlıklara bakarız
Doğrudur bakanlığı ben verdim ,şimdi kanki demesen biz iki yıldır kardeşiz çünküYa sen ne beyni geri bir adamsın 3 yıldır oyundayım bir kere oyun başkanı bir kere de bakan oldum onuda şimdiki kankan emirhana sorabilirsin onla furkan yazmışlar ben yoktum bile. Elli tane seçime girmiş kaybetmiş bir insansın hala utanmadan kendi makam mevki aşkını bana bulaştırmaya çalışıyorsun.
multi açıp nasıl başarabildin anlatsana biraz burda insanlar seni tanısın kaç hesapla oy attın acaba utanmazlıkta yok bunda ne yapsan güler bu 50 seçim demiş 3 OB o kadar konuşabildiği maks bu kendisinin kaybettiği seçimlerin haddi hesabı yok hem bireysel hem partiyle batırmadığı parti yok hala gelmiş kem küm ediyor bütün oyun biliyor bunun ne olduğunuYa sen ne beyni geri bir adamsın 3 yıldır oyundayım bir kere oyun başkanı bir kere de bakan oldum onuda şimdiki kankan emirhana sorabilirsin onla furkan yazmışlar ben yoktum bile. Elli tane seçime girmiş kaybetmiş bir insansın hala utanmadan kendi makam mevki aşkını bana bulaştırmaya çalışıyorsun.
kuduruyor arada bi gelip ban yiyip gidiyor kolluk kuvveti güllü börekli kankasına ağlıyordur arkada tek yapabileceği o 3 gün yaz 7 gün yazAma sen ağlamaya devam etme
Gül atmayı bıraktın aglamayı da bırakırsan belki daha çok eglendirebilirsin bizi
O değilde girig Bile istedigini yaptırıyor ya bunlara ben ona üzülüyorumkuduruyor arada bi gelip ban yiyip gidiyor kolluk kuvveti güllü börekli kankasına ağlıyordur arkada tek yapabileceği o 3 gün yaz 7 gün yaz
QLWMQKWLKQWKWKKDDO değilde girig Bile istedigini yaptırıyor ya bunlara ben ona üzülüyorum