Ablam bak gokturk ve budunu kpatcaz tammi ben emrihanla knstum o bana calsijyor zatn partiyi alcak furkandan bizimle birlescekDüzeltme: Msbyi verin darbe yapıp göktürku kapatacaz shshsh
Ablam bak gokturk ve budunu kpatcaz tammi ben emrihanla knstum o bana calsijyor zatn partiyi alcak furkandan bizimle birlescekDüzeltme: Msbyi verin darbe yapıp göktürku kapatacaz shshsh
Yav Kimin kim olduğu iyice karıştı arkadaş şuraya düzgünce adınızı yazsanız olmaz mıAblam bak gokturk ve budunu kpatcaz tammi ben emrihanla knstum o bana calsijyor zatn partiyi alcak furkandan bizimle birlescek
Alikerem benYav Kimin kim olduğu iyice karıştı arkadaş şuraya düzgünce adınızı yazsanız olmaz mı
Aliiii ben ihtiyarım abisi vallaha kafam karışıyor ben de diyorum bu kadar şeyi nerden biliyor bu medya diye Allah iyiliğini versinAlikerem ben
abi emirhan bu kandırıyor sen yapma bari fwkwkwkekdAliiii ben ihtiyarım abisi vallaha kafam karışıyor ben de diyorum bu kadar şeyi nerden biliyor bu medya diye Allah iyiliğini versin
nsnsnsnabi emirhan bu kandırıyor sen yapma bari fwkwkwkekd
Bugün bir arap bana yazdi sen ali karimmisin diye sordum cevap veremedi ? Bunda bir parmagin varmi kralabi emirhan bu kandırıyor sen yapma bari fwkwkwkekd
alikerem dese okeydide ali karim diyince olmamış bilgemin parmağı olabilirBugün bir arap bana yazdi sen ali karimmisin diye sordum cevap veremedi ? Bunda bir parmagin varmi kral
Oto çevirme kanki znzbbzbzalikerem dese okeydide ali karim diyince olmamış bilgemin parmağı olabilir
qpwoqowowokedOto çevirme kanki znzbbzbz
Ali ekremalikerem dese okeydide ali karim diyince olmamış bilgemin parmağı olabilir
Bu kesin bilge @E M İ R H A NAli ekrem
Aslinda ekremmis bilgem abam yanlış yaza yaza kerem yapmışAli ekrem
Ben abladan alı estem okudum bi ara mirtferAslinda ekremmis bilgem abam yanlış yaza yaza kerem yapmış
Bozkurta bizkurt bzokurt buzkurt diye diye bürkütü kurduAslinda ekremmis bilgem abam yanlış yaza yaza kerem yapmış
Bakwcakshauqhauagaıajshsusı bizürrtBozkurta bizkurt bzokurt bozkurt diye diye bürkütü kurdu
mifre alikrem mesih qkwkqksnwkaksdkBakwcakshauqhauagaıajshsusı bizürrt
Lambirgimbir or firrirriiiBozkurta bizkurt bzokurt buzkurt diye diye bürkütü kurdu
slm mrbLambirgimbir or firrirriii
- blgm