Tamam şimdi koş çay kap gel 4 tane
Kadir benim çay içtiğim yerde sana kuşburnu verirler en fazla
Tamam şimdi koş çay kap gel 4 tane
@Kadir Aydın hiç değişmemişsin bak adam yazmış burayaAdap ne biliyormusun kral
Kadir ve etrafındakiler abi dedikleri kişi vardı ismini zikretmiyorum çünkü sözünde durmayan bir kişi idi neyse ismi lazım değil. O kişi le tartışırken kadir ve avaneleri sürekli müdahil oluyorlar dedimki bak kadir ve arkadaşları abi diyorsunuz abinizle tartışıyorum abiniz kendi savunabilir siz girmeyin bunlar sürekli araya giriyorlar adap öğrettik işte
abileri konusurken artıkonusmamayı öğrendiler
kadir o zamanlar oralet içiyordu şimdi çay isteyince şaşırdım
He birde kadirle konusacaksan etrafındakileride etiketle bir konu oldumu beraber konusurlar eksik kalmasınlar tek yapamıyorlar
İsmi lazım değil Tutukmu nolur söyle hahahahaAdap ne biliyormusun kral
Kadir ve etrafındakiler abi dedikleri kişi vardı ismini zikretmiyorum çünkü sözünde durmayan bir kişi idi neyse ismi lazım değil. O kişi le tartışırken kadir ve avaneleri sürekli müdahil oluyorlar dedimki bak kadir ve arkadaşları abi diyorsunuz abinizle tartışıyorum abiniz kendi savunabilir siz girmeyin bunlar sürekli araya giriyorlar adap öğrettik işte
abileri konusurken artıkonusmamayı öğrendiler
kadir o zamanlar oralet içiyordu şimdi çay isteyince şaşırdım
He birde kadirle konusacaksan etrafındakileride etiketle bir konu oldumu beraber konusurlar eksik kalmasınlar tek yapamıyorlar
Tamam onu kap gel ozamanKadir benim çay içtiğim yerde sana kuşburnu verirler en fazla
Arkadaşa oyun ogretıoz işte. Jsjsjs@Kadir Aydın hiç değişmemişsin bak adam yazmış buraya
Tamam onu kap gel ozaman
Biride cıkıp demiyor ki iyi kı varsın zans1
Gel masaya artık benim masama oturduğunda kuşburnun hemen önüne gelecek
Aloo cevap ver kardeşim seri burda bekliyoruz okun kirli defterlerini dök masaaya1
Gel masaya artık benim masama oturduğunda kuşburnun hemen önüne gelecek
Yarın medya kurup çarşaf çarşaf yayınlayacağım senden de bir iki done alalımAloo cevap ver kardeşim seri burda bekliyoruz okun kirli defterlerini dök masaaya
Biride cıkıp demiyor ki iyi kı varsın zans
Medya adı en oe medyamıYarın medya kurup çarşaf çarşaf yayınlayacağım senden de bir iki done alalım
Yok Basim ToplantısıMedya adı en oe medyamı
Yarın medya kurup çarşaf çarşaf yayınlayacağım senden de bir iki done alalım
Kim bilir bakacağız sen bi mesudum gibi konuştunBiz medyatik değiliz kral olan bitenimiz olursa ortada olur, medyada değil meydanda olur kadir bilir
Bana vergi kasacam dedi ortalıkta yok@Kaan_Çelik nerelerde 🫠
Ozlendi yaMesudum nerde benim
Yak gel @Kaan_Çelik goremiyom seniBana vergi kasacam dedi ortalıkta yok