Ajanlarınıza iletin neyin troll neyin gerçek olduğunu anlasın öyle iletsin size daha büyüyememişsiniz
Ajanlarınıza iletin neyin troll neyin gerçek olduğunu anlasın öyle iletsin size daha büyüyememişsiniz
İi cnm sndn nbrnbr canm
Yırtık dondan çıkar gibi sen ne atlıyon kardeşim hayırdır seninle mi konuşuyorumkendi uydurduğun şeylere inanıyorsun büyük resmi göremedik evet çok üzgünüz
ii bndeİi cnm sndn nbr
Merhaba bana katılmak ister misiniz?Birkaç gündür üzerimde 90'a yakın üyesi varken 40 oy'u zorlayan parti acemiliğim var
Olur öyle be canım 3 ayda 80 kişi olup 51 oy da güzel biz de işte 15 günde 50 oy çıkarttık partisel olarak yapacak birşey yokBirkaç gündür üzerimde 90'a yakın üyesi varken 40 oy'u zorlayan parti acemiliğim var
tamam kubişcik alınma bu kadar bir dahakine gözlerini daha fazla açarsın büyük resmi görmeye çalışırsınYırtık dondan çıkar gibi sen ne atlıyon kardeşim hayırdır seninle mi konuşuyorum
SaltanatOlur öyle be canım 3 ayda 80 kişi olup 51 oy da güzel biz de işte 15 günde 50 oy çıkarttık partisel olarak yapacak birşey yok
Kubişcim sizin bu kaçıncı tutturamadığın partinOlur öyle be canım 3 ayda 80 kişi olup 51 oy da güzel biz de işte 15 günde 50 oy çıkarttık partisel olarak yapacak birşey yok
Üye calmakla meşgul biraz daha zamanı var onuntamam kubişcik alınma bu kadar bir dahakine gözlerini daha fazla açarsın büyük resmi görmeye çalışırsın
vefa ailedir vefa parti değildirKubişcim sizin bu kaçıncı tutturamadığın partin
SALTANATSaltanat
Tek degil artik biz varız canımKubişcim sizin bu kaçıncı tutturamadığın partin
Kubişim Tek Devam Etsen Daha Yararina Olur GibiTek degil artik biz varız canım
Vefa fazla battıysa çıkartayım canımvefa ailedir vefa parti değildir
Kadayıf 3 ay önce kurulmuş partin kadar oy çıkarttım bu seçimde burda tatava yapacağına ben nerde yanlış yapıyorum diye onu düşünKubişim Tek Devam Etsen Daha Yararina Olur Gibi
aaaaa pardon pardon çıkartma vefayı lütfen yaaa çok korkarız uyuyan devi uyandırmak istemeyizVefa fazla battıysa çıkartayım canım
Beni taniyormusun da boyle konuşuyorsun arkadaşım prensip gereği yeni uyelerle tartısmiyprumKubişim Tek Devam Etsen Daha Yararina Olur Gibi