@GIRIG REİS kolluk kuvveti olarak ceza isteğinde bulunurken neden herkese eşit davranmıyorsun
lkfslkdgklsdglkdslkgkldfhkşldfşklhdf@GIRIG REİS kolluk kuvveti olarak ceza isteğinde bulunurken neden herkese eşit davranmıyorsun
Beni kırmadığınız ve desteklerinizi hiç esirgemediğiniz için teşekkür ediyorumÖncelikle şimal naz başkanıma bir teşekkürü borç bilirim.aday olmak istedigi için bizde kazanmaz deyip geri cekilmedik destekledik iyikide desteklemişiz.Söz konusu birilerinin eteğine sıgınıp veya güdümünde olan bazı oyuncularımız gibi korkmadık dim dik kaybetmeyide göze alarak bir bayan oyuncuyu destekledik.Korkak gibi terim kullanmam senin kelime hazinenin ne kadar çirkin olduğunun bir kanıtı sırf işin güçün ortamı germek ön planda olmak biz nezaket kuralı gereği şimal naz başkanımızın isteğini kırmadan desteklerken hiç yanılmadık.Kaybetmeninde kazanmanında bir üsülü var böyle korkak gibi terim kullanmak anca kendini kelimelerle güçlü hissedenlerin huyudur
SilBeni kırmadığınız ve desteklerinizi hiç esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum
Heğ tamam haber bekliyorum, neyse sen gırıga bak ben izliyorumona ben karar veririm müsait olunca
Ya yeter be yeter
Kendınız nıye aday cıkartmadınız pekiÖncelikle şimal naz başkanıma bir teşekkürü borç bilirim.aday olmak istedigi için bizde kazanmaz deyip geri cekilmedik destekledik iyikide desteklemişiz.Söz konusu birilerinin eteğine sıgınıp veya güdümünde olan bazı oyuncularımız gibi korkmadık dim dik kaybetmeyide göze alarak bir bayan oyuncuyu destekledik.Korkak gibi terim kullanmam senin kelime hazinenin ne kadar çirkin olduğunun bir kanıtı sırf işin güçün ortamı germek ön planda olmak biz nezaket kuralı gereği şimal naz başkanımızın isteğini kırmadan desteklerken hiç yanılmadık.Kaybetmeninde kazanmanında bir üsülü var böyle korkak gibi terim kullanmak anca kendini kelimelerle güçlü hissedenlerin huyudur
Beni dinleYa yeter be yeter
askdklsfklsdlşkgşslkdgsdgsdgsdgdsg gırıg sen seçimden çekilmeyi unutan bir adamsın ne anlatıyon be biladerdim dik kaybetmeyide göze alarak bir bayan oyuncuyu destekledik.
Ben seni dinlememBeni dinle
Ahahshjsjsjsjsjsjaskdklsfklsdlşkgşslkdgsdgsdgsdgdsg gırıg sen seçimden çekilmeyi unutan bir adamsın ne anlatıyon be bilader
Sen bilirsin benden demesiBen seni dinlemem
Noldu yineSen bilirsin benden demesi
Sustum birşey demiyorum. Ben uyardım sadeceNoldu yine
Başıma bir şey mi gelicek ?Sustum birşey demiyorum. Ben uyardım sadece
Ne bilim benBaşıma bir şey mi gelicek ?
KorkunçNe bilim ben
O kadar şeçim kaybettin sen utanmıyosan ben niye utanayımaskdklsfklsdlşkgşslkdgsdgsdgsdgdsg gırıg sen seçimden çekilmeyi unutan bir adamsın ne anlatıyon be bilader
Bırak şimdi seçimi sana soru sordum , cevaplaO kadar şeçim kaybettin sen utanmıyosan ben niye utanayım
Sen önce görevini yap istersen sırf isim gözüksün diye yazdırdın kendini@GIRIG REİS kolluk kuvveti olarak ceza isteğinde bulunurken neden herkese eşit davranmıyorsun