Genel Kurmay Başkanı - OB Tebrik Mesajı (10 Kişi İçeride)

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Gırıga laf atmayın partisindekiler korkudan savunmuyor olabilir ama Alper i yedirmem size

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben gayet adilim ama ceza gerektirmeyen bir kelimeye veya bir söyleme neye göre işlem yapalım sen yapaydın o zaman benim yerime sende kolluk kuvvetisin
bana yaptığın 1 günlük sohbet işleminde nedenini raporlanma kelimesini bile yazamamışsın banın sebebi bile yok neyin görevini yapabiliyon ki sen :D

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
biz bir iddada bulunmadık bunu sen bulunup söylüyorsun sahiden kendini böylemi görüyorsunda saçma sapan şeyler atıyorsun ortaya ? :D
Bana şu oyun platformunda bir kadına veya bayana sarktıgımı göster ama delille gel söz veya kelimeler delil sayılması için görsel bir kanıtı olması lazım mesela kelimesi ile başlıyan sözlerimi üstüne alınma mesala ben aynı partimdeki birini havuza davet edip eşi olduğu halde o bayana sarkan biri olmadım bunları daha önce hiç söylemedim ama siz hemen illa ön planda olayım illa birileri benden çekinsin diye yazıyonuz ben kimseye sapık tabirini kullananmam o kadar alçalmam

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bana şu oyun platformunda bir kadına veya bayana sarktıgımı göster ama delille gel söz veya kelimeler delil sayılması için görsel bir kanıtı olması lazım mesela kelimesi ile başlıyan sözlerimi üstüne alınma mesala ben aynı partimdeki birini havuza davet edip eşi olduğu halde o bayana sarkan biri olmadım bunları daha önce hiç söylemedim ama siz hemen illa ön planda olayım illa birileri benden çekinsin diye yazıyonuz ben kimseye sapık tabirini kullananmam o kadar alçalmam
delirdi iyice yazık ne anlatıyo bu :D