Sen bilirsinDinlemiycem kes sesini artık
Sen bilirsinDinlemiycem kes sesini artık
bana yaptığın 1 günlük sohbet işleminde nedenini raporlanma kelimesini bile yazamamışsın banın sebebi bile yok neyin görevini yapabiliyon ki senBen gayet adilim ama ceza gerektirmeyen bir kelimeye veya bir söyleme neye göre işlem yapalım sen yapaydın o zaman benim yerime sende kolluk kuvvetisin
Korkutuyorsun beni meto bak sende mi yoksa ssksjsjjsjsjsGırıga laf atmayın partisindekiler korkudan savunmuyor olabilir ama Alper i yedirmem size
Tövbe haşa Kadir senin dilin ne söylerKorkutuyorsun beni meto bak sende mi yoksa ssksjsjjsjsjs
Bana şu oyun platformunda bir kadına veya bayana sarktıgımı göster ama delille gel söz veya kelimeler delil sayılması için görsel bir kanıtı olması lazım mesela kelimesi ile başlıyan sözlerimi üstüne alınma mesala ben aynı partimdeki birini havuza davet edip eşi olduğu halde o bayana sarkan biri olmadım bunları daha önce hiç söylemedim ama siz hemen illa ön planda olayım illa birileri benden çekinsin diye yazıyonuz ben kimseye sapık tabirini kullananmam o kadar alçalmambiz bir iddada bulunmadık bunu sen bulunup söylüyorsun sahiden kendini böylemi görüyorsunda saçma sapan şeyler atıyorsun ortaya ?
Tamam şimdi oldu.Tövbe haşa Kadir senin dilin ne söyler
delirdi iyice yazık ne anlatıyo buBana şu oyun platformunda bir kadına veya bayana sarktıgımı göster ama delille gel söz veya kelimeler delil sayılması için görsel bir kanıtı olması lazım mesela kelimesi ile başlıyan sözlerimi üstüne alınma mesala ben aynı partimdeki birini havuza davet edip eşi olduğu halde o bayana sarkan biri olmadım bunları daha önce hiç söylemedim ama siz hemen illa ön planda olayım illa birileri benden çekinsin diye yazıyonuz ben kimseye sapık tabirini kullananmam o kadar alçalmam
Sen anlamazsın o son yazdıklarımı boşuna ugraşmadelirdi iyice yazık ne anlatıyo bu
Sadece o degıl kımse anlamadıSen anlamazsın o son yazdıklarımı boşuna ugraşma
Herşeyi yazıyoz oraya okumak istesenbana yaptığın 1 günlük sohbet işleminde nedenini raporlanma kelimesini bile yazamamışsın banın sebebi bile yok neyin görevini yapabiliyon ki sen
he kime diyorsan onun mesajını alıntıla alper daha forumda cevaplamayı yazıyı yazmayı beceremiyonSen anlamazsın o son yazdıklarımı boşuna ugraşma
Türkçem iyidir anlamıyom öteki dilleriHerşeyi yazıyoz oraya okumak istesen
bir kadına veya bayana
Hepiniz kardeşsiniz birbirinizi kırmayın kötü söz söylemeyin yoksa cehennemde karşılaşırsınız gırıglaTamam şimdi oldu.
Sende anlamazsın o bakarsa anlar iyi okuyun orda yazdıklar mesela ile başlayan yeri efe üstüne almasın diye belirttim zaten yeterki iyi okuyunSadece o degıl kımse anlamadı
Benim senden daha önemi işlerim var sen burda eğlenebilirsinhe kime diyorsan onun mesajını alıntıla alper daha forumda cevaplamayı yazıyı yazmayı beceremiyon
misal ne gibiBenim senden daha önemi işlerim var sen burda eğlenebilirsin
Seni ilgilendiren veya alakadar eden bir şey değil bencemisal ne gibi
Sınıfta kaldi bu bir dahaki seneye inşallahgeldinmi sen gene abicim @E M İ R H A N al öğrencini yavrum burdan