Yapma yanarız noktalı ekrem başkanımCoşkun Karaosmanoğlu'na oy verdik, çünkü onun liderliğinde yeni bir döneme adım atacağımıza inanıyorduk. Şimal'lere karşı yapılan ihanet, belki de beklenmedik bir hamleydi, ancak bu durum bize bir tür zafer duygusu yaşattı. Güçlü bir geleceği sona erdirmek, birçok kişi için zorlu bir karar olsa da, bu hamle ile birlikte kendimizi daha güçlü hissettik. Geçmişin gölgelerinden sıyrılarak, yeni bir dönemin kapılarını aralamak, bizim için hem heyecan verici hem de stratejik bir adımdı.Bugün de sekreter olarak yaptığımız hainliği bitirmek istedim
Herkese güvenme tuna memolreisimiz gittiğinden beri toparlayamadınız bir türlüOğlum bak sinirden yazamıyorum sana güvendik sekreterlik verdik sırtımızdan bıcakladın sahtekar herif
Simale oy atmayıp ihanet etmisler güya sana atmislar oylarınıMevzu nedir anlayamadım adım geçmiş konuda iyi mi kötü anlatmalıyım yani benim yüzümden bir parti mi kapanıyor şimdi
Nasıl güvendin adamın ismi bile orjinal değilOğlum bak sinirden yazamıyorum sana güvendik sekreterlik verdik sırtımızdan bıcakladın sahtekar herif
1 oy bile olsa ihanet ihanettir, bedeli ağırdır sjsjGuclu gelecek sanarsin 50 oy cikardi da bana seçimi kaybettirdi ihanet falan diyorlar birde KSHSHHWHWHWHWHWH memolde viplerin iadesini istiyormus mdjdjjsjs
kanıt da var siz hala inanın kuru yalanlarınızaNeyin ne olduğunu biz biliyoruz ortada iki yüzlülük yok elimizde kanıt olmadan da kimseyi suçlayamayız
Nasıl güvendin adamın ismi bile orjinal değil
Hanginiz gerçek Ekremkanıt da var siz hala inanın kuru yalanlarınıza
Allahıma kitabıma benimHanginiz gerçek Ekrem
Kanıt varsa at o zaman ne duruyorsunkanıt da var siz hala inanın kuru yalanlarınıza
Yani benimHanginiz orjinal Ekremsiniz
Noktası olmayan gerçek ekremmişHanginiz orjinal Ekremsiniz