Genel Kurmay Başkanı - OB Tebrik Mesajı (5 Kişi İçeride)

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Kazansakta kaybetsekte neredeyse her seçim Adaylarımız oldu ancak sen korkak bile diyemeyeceğim kadar aciz bie varlıksın. Parti kurdun hiçbir başarı elde edemedin bugüne kadar tek bir partiyi başarıya ulaştıramadın partilerin hep kapandı bir yere yamandı şimdide sen bir yerlere yamandın küfürlerin hakaretlerin ile bir noktaya ulaştın. Şu an elde ettiğin makam senin emeğin çaban başarın değil hakaretlerinin karşılığı. Emek ve çabanla bir yere gelemezsin çünkü bugüne kadar tek bir başarı elde edemedin. Altın Ok partisinde senin makamını hak eden yüzlerce kişi olmasına rağmen partiye sonradan girip makama çöreklendin ve hiç utanmadan makam mevki aşkım yok diyip bizleri makamcılıkla suçladın. Sana sadece gülüyorum 😀 her cümlende beni furkanı Türk Budunu anmaya devam edeceksin ama bizler seni hiçbiryerde anmayacağız boş bir adamdan farkın yok şimdi bunu ssle dostlarına at yardıma gelsinler zira tek başına laf yetiştiremiyorsun.
#Magarsusaadalet

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Adam en iyisini yaptı biz Kızılelma ekibi olarak hırs olmayan yerde ne yapcaz , rekabet bitmiş rakip rakiplikten bir haber 😀
adam yaptığı multiyi erkek gibi açıkladım diye övünüyor klasdklaskdskl ne rakibinden bahsediyon bu adam destekten utanmadan emekli OB isteyen adam geri dönünce . seraya gidip herşeyi anlatıyordu pardon ali kereme kalsdklsdgkldsgkjldslgkjdsgsg

KURT 77

Üye
Vatandaş
adam yaptığı multiyi erkek gibi açıkladım diye övünüyor klasdklaskdskl ne rakibinden bahsediyon bu adam destekten utanmadan emekli OB isteyen adam geri dönünce . seraya gidip herşeyi anlatıyordu pardon ali kereme kalsdklsdgkldsgkjldslgkjdsgsg
Ben ordan sonda yorum yapmadım valla ne diyebilirsin ki cevap yok 😀😀😀 hakka başarıya geldi konu multiden😀