Genel Kurmay Başkanı - OB Tebrik Mesajı (9 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
O zaman bana doğru nasıl yapılıyo gösterirmisin az hareket yaparak çok merak edıyom nasıl kötüye kullanıyom merak ettim
Bayan oyuncularla erkek oyuncular arasında ayrımcılık yapma

Ceza isteklerinde kendini bir parti mensubu görme

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
asşkdasklşdlkasglkşsdgklşdslgşkaskdklasdklasdlşas o kelimeyi sen işlem yapmasanda cezalandırıyorlar asşlkfsdklgklşsdgsdg role kaptırmış bu kendini
Kaptırmadım bildirdigim için diyorum benden önce görüp görmediklerini bilememi bekleme

ErenA

20. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Genel Kurmay Başkanı olarak ; Diriliş İttifakının Kıymetli Partilerinden ASİL TÜRK Partisi 48.Dönem Oyun Başkanı Adayı @Coşkun Karaosmanoğlunu tebrik eder yeni görevinde başarılar dilerim.

Herhangi bir yanlışta ordunun karşısında duracağının garantisini kendisine vermiş bulunmaktayız (tabiki diriliş ittifakına çalışmak şartıyla)

Seçimde karşıdan aday çıkan cesaretiyle göz kamaştıran maalesef kaybeden şimal başkanıda mücadelesinden dolayı tebrik ederim. İnşallah başka sefere yılmak yok 🌹 .
Aday çıkarmayan korkak gökbudun partisine birazcık cesaretlenmelerini tavsiye ederim.

ErenA nın FurkanB nin budunC nin garanti gördükleri seçimler dışındada seçimlere girebilecek potansiyellerinin olmasını umuyor, zevkle seyrediyoruz :)

AltınOk&Diriliş Bu seçimdede elele Next Station

Ekli dosyayı görüntüle 17902

Kazansakta kaybetsekte neredeyse her seçim Adaylarımız oldu ancak sen korkak bile diyemeyeceğim kadar aciz bie varlıksın. Parti kurdun hiçbir başarı elde edemedin bugüne kadar tek bir partiyi başarıya ulaştıramadın partilerin hep kapandı bir yere yamandı şimdide sen bir yerlere yamandın küfürlerin hakaretlerin ile bir noktaya ulaştın. Şu an elde ettiğin makam senin emeğin çaban başarın değil hakaretlerinin karşılığı. Emek ve çabanla bir yere gelemezsin çünkü bugüne kadar tek bir başarı elde edemedin. Altın Ok partisinde senin makamını hak eden yüzlerce kişi olmasına rağmen partiye sonradan girip makama çöreklendin ve hiç utanmadan makam mevki aşkım yok diyip bizleri makamcılıkla suçladın. Sana sadece gülüyorum 😀 her cümlende beni furkanı Türk Budunu anmaya devam edeceksin ama bizler seni hiçbiryerde anmayacağız boş bir adamdan farkın yok şimdi bunu ssle dostlarına at yardıma gelsinler zira tek başına laf yetiştiremiyorsun.

CMERTT

🦅
Vatandaş
Kazansakta kaybetsekte neredeyse her seçim Adaylarımız oldu ancak sen korkak bile diyemeyeceğim kadar aciz bie varlıksın. Parti kurdun hiçbir başarı elde edemedin bugüne kadar tek bir partiyi başarıya ulaştıramadın partilerin hep kapandı bir yere yamandı şimdide sen bir yerlere yamandın küfürlerin hakaretlerin ile bir noktaya ulaştın. Şu an elde ettiğin makam senin emeğin çaban başarın değil hakaretlerinin karşılığı. Emek ve çabanla bir yere gelemezsin çünkü bugüne kadar tek bir başarı elde edemedin. Altın Ok partisinde senin makamını hak eden yüzlerce kişi olmasına rağmen partiye sonradan girip makama çöreklendin ve hiç utanmadan makam mevki aşkım yok diyip bizleri makamcılıkla suçladın. Sana sadece gülüyorum 😀 her cümlende beni furkanı Türk Budunu anmaya devam edeceksin ama bizler seni hiçbiryerde anmayacağız boş bir adamdan farkın yok şimdi bunu ssle dostlarına at yardıma gelsinler zira tek başına laf yetiştiremiyorsun.
Vallah çok doğru bide kullanmışlar hep efeyi ama onu farkettim, üzüldüm 😢