B
bilgem göktürk
Ziyaretçi
Benim canim@bilgem göktürk çok güzel bir röportaj olmuş ablam devamını da bekliyoruz inşAllah
Benim canim@bilgem göktürk çok güzel bir röportaj olmuş ablam devamını da bekliyoruz inşAllah
Bu iyi bir teklifBeraber yapalım kral
Güzel fikir ee ne zaman geliyormuşHaha kapat partiyi gel partinin adını GökTürk Budun yapalım tek başımıza iktidar mis
@Banabi Medya yap bizeGüzel fikir ee ne zaman geliyormuş
Ablam benim beBilgem: İsim verim EMİRHAN. seni duymuyorum gormuyorum benim icin. Yoksun ama simdi azcik belli edim hislerimi dedim Nasihatı Furkan B benim icin verir kendisine
Önceden planlanmış bunlarHaha kapat partiyi gel partinin adını GökTürk Budun yapalım tek başımıza iktidar mis
Tezgah buÖnceden planlanmış bunlar
@P A R G A L I ablm bnede sni çko svyrmSemih: Bilgem Göktürk. Bana bu oyunda bir genel başkandan daha çok ailemden bir parça olmuştur ailem neyse o da benim için odur sırtımı yaslayıp güvendiğim tek insandır.
Aga beeeeSemih: sanırım değiştirmeyiz partimizin adı hem ideolojimizi güzel temsil ediyor hem de manevi anlamı da güzel bir isim
Eskiler eskiden güzeldiAga beeee
Ooo kral naptın ya
Napak kralll sen naptınOoo kral naptın ya
Napalim ya kpss ye calisiyorum okucam jcjxnsnzNapak kralll sen naptın
Oku baban gibi virgül eşek olmaNapalim ya kpss ye calisiyorum okucam jcjxnsnz
Mesut ayarın kaciyo yine diyecektim virgülü sonradan gördüm jcjsnsOku baban gibi virgül eşek olma
Ekli dosyayı görüntüle 1000031526.movSemih: Bilgem Göktürk. Bana bu oyunda bir genel başkandan daha çok ailemden bir parça olmuştur ailem neyse o da benim için odur sırtımı yaslayıp güvendiğim tek insandır.