Ecem tek geldi, sonra saltanatı komple cagrmıs sjsjjsjsKim saldırdı yaw tek tek gelsinler
Dövdüler beni
Ecem tek geldi, sonra saltanatı komple cagrmıs sjsjjsjsKim saldırdı yaw tek tek gelsinler
Pıçakçılari çağıririm bak hasta etmesinlerEcem tek geldi, sonra saltanatı komple cagrmıs sjsjjsjs
Dövdüler beni
saolİi izlmlr
Sunucuya kayıtlar kaç ay kapalı kaldı herkes felis ve agartadaydı canım 5 ay sonra bile zeroda gb 1500 dü yani daha 1 sene öncesinden bahsediyorum vurgunu yapıp çıkan çıktı benim gibi senin gibiler tekrar başlamıştır yeni sw beklenir öptüm o zaman konuşuruz 50k ya nasıl iş yapıp 200k yaptığımı
Sunucuya kayıtlar kaç ay kapalı kaldı herkes felis ve agartadaydı canım 5 ay sonra bile zeroda gb 1500 dü yani daha 1 sene öncesinden bahsediyorum vurgunu yapıp çıkan çıktı benim gibi senin gibiler tekrar başlamıştır yeni sw beklenir öptüm o zaman konuşuruz 50k ya nasıl iş yapıp 200k yaptığımı
teşekkürler canım yatırım yapmadan kazanamazsın vurgun sonra kaçış gb 200 ken eğlenmeye devam sana başarılarPara kazanmak için oyun oynamayı bırakalı çok oldu sana başarılar
teşekkürler canım yatırım yapmadan kazanamazsın vurgun sonra kaçış gb 200 ken eğlenmeye devam sana başarılar
rise iyidir boşver beklemekte fayda varHelall
rise iyidir boşver beklemekte fayda var
7 günde çözersin çok kolay bende öyle çözdümKesinlikle daha iyi de sıfırdan öğrenmek zor geliyor bu yaştan sonra
ii bndeİi sndn nbr
Kızılelma mirkut saltanat burdaSelam,
Saltanat, mirkut, kızılelma,vefa,bozkurt burdamı
Altın ok burda, gökbudun bürküt burdamıKızılelma mirkut saltanat burda
Altin ok gökbudun burdami
Bozkurt,saltanat burda göktürk burdamıSelam,
Saltanat, mirkut, kızılelma,vefa,bozkurt burdamı
Bilgem ablam yedi onuBozkurt,saltanat burda göktürk burdamı