Darbeye hayır ben oyun başkanıyım karşısında dururum Genel Kurmayın ve kuvvet komutanlarınınTeşekkür ederim ama darbe ile tehdit ediyor zorluyor
Darbeye hayır ben oyun başkanıyım karşısında dururum Genel Kurmayın ve kuvvet komutanlarınınTeşekkür ederim ama darbe ile tehdit ediyor zorluyor
ya bi dur xnksnwenwkdjdArkandayız başkanım Halk arkanda
Yaptığın yollarla güzelllesti güzelleşmeye devam edecek...
abi darbeye nasıl hayır 🥹Darbeye hayır ben oyun başkanıyım karşısında dururum Genel Kurmayın ve kuvvet komutanlarının
Niye yargılanacam birşey yapmadımİstifa etmezsen yargılanırsin paranda taşında sıfırlanır, aldığın maaşlar iptal olur.
Çabuk istifaa
Yorulduk daaabi darbeye nasıl hayır 🥹
xnsnskwmdYorulduk daa
çok fazla duraman gibi ama neyse istersen deneyelimDarbeye hayır ben oyun başkanıyım karşısında dururum Genel Kurmayın ve kuvvet komutanlarının
Başkanımızın yaptığı yollar başka nerede var ?
tuncelide emre yılmazdaBaşkanımızın yaptığı yollar başka nerede var ?
tuncelide emre yılmazda
senin adına hayrat yaptıracaktı en sontuncelide emre yılmazda
Oda yok oldu gitti. Yediniz onu. Ama @cagribaskan00 baskanı yedirmeyiz.tuncelide emre yılmazda
oha bide çakarlı vay babam vay vergiler gidiyor@cagribaskan00 aracınız saltanat partisi genel binasının garajinda kalmış
Ekli dosyayı görüntüle 18097
Kalsın sorun yok yenisini alırız@cagribaskan00 aracınız saltanat partisi genel binasının garajinda kalmış
Yok yok az bekle haber edicem sanaçok fazla duraman gibi ama neyse istersen deneyelim
Görüon mu , araca çökmüştür cagrı baskan.@cagribaskan00 aracınız saltanat partisi genel binasının garajinda kalmış
aboo vergileri eşi akrabaya dağıtır gibi yiyorKalsın sorun yok yenisini alırız