Teşekkurler biz hep haklı tarafız bunu bilmeniz ne hoş başkanımOk sz hklsnz
Teşekkurler biz hep haklı tarafız bunu bilmeniz ne hoş başkanımOk sz hklsnz
Biz öyle, herkes hür iradesi ile hareket eder. Kimse kimseyi zorlamaz bizde. Herkesin dusuncelerıne ve fıkırlerıne saygımız vardır.@Kadir Aydın başkanım sizide anlamadım çağrı başkanı savunuyorsunuz ama sizin partiden tehdit var bu nasil olucak
NGSLMGPSMGPSMGŞEMŞHETeşekkurler biz hep haklı tarafız bunu bilmeniz ne hoş başkanım
Darbe yaparım diyodun başkanım hadi buyrun yapın@cagribaskan00 istifa et
Darbe yaparım diyodun başkanım hadi buyrun yapın
Evetttt ben varım Çağrı başkanın arkasında sen Koskoca Oyun Başkanını hiçe mi sanıyorsunBukadar ağır ithamlar olmasına rağmen @cagribaskan00 neden görevden alınmıyor.
Yoksa arkasında Derin Güçler mi var ??
TmBiz öyle, herkes hür iradesi ile hareket eder. Kimse kimseyi zorlamaz bizde. Herkesin dusuncelerıne ve fıkırlerıne saygımız vardır.
Biliyorum ama sizde yürütemediniz be başkanım sizde bunu kabulleninEn son bunu dediğinizde basiniza gelenleri biliyorsun dimi hshshsh
Başkanım makamınıza saygım sonsuz ama geri kalan 80 ilin belediye başkanının suçu ne. Niye @cagribaskan00 başkanı kayırıyorsunuz diye sormam gerekiyorEvetttt ben varım Çağrı başkanın arkasında sen Koskoca Oyun Başkanını hiçe mi sanıyorsun
Puhajajajajja, sey yapıoya kontrol duyurusu atıyor, yonetımde bıze ultımatom gecıyor. Eymende forum sohbete bunu atıp sarkı paylasıor ya. Abi yıkılıyorum ya. Liyakat Eymen ya sjsjjsjs@B E S O Hazırlan yine bi darbe kokusu geliyor. Sen herkesin eğitim durumunu tek tek kontrol et
Biliyorum ama sizde yürütemediniz be başkanım sizde bunu kabullenin
Katılıyorum. Neden sadece Çağrı başkan da diğer 80 il değilBaşkanım makamınıza saygım sonsuz ama geri kalan 80 ilin belediye başkanının suçu ne. Niye @cagribaskan00 başkanı kayırıyorsunuz diye sormam gerekiyor
Bu alemde darbe yapacaksanız. Eymenin kaç kişiyi makamdan aldırdığını bileceksinizPuhajajajajja, sey yapıoya kontrol duyurusu atıyor, yonetımde bıze ultımatom gecıyor. Eymende forum sohbete bunu atıp sarkı paylasıor ya. Abi yıkılıyorum ya. Liyakat Eymen ya sjsjjsjs
Hepsi eşit benim gözümde ben sahip çıkarırım işini yapan insana ve haksızlığa uğrayan herkeseBaşkanım makamınıza saygım sonsuz ama geri kalan 80 ilin belediye başkanının suçu ne. Niye @cagribaskan00 başkanı kayırıyorsunuz diye sormam gerekiyor
@B E S O Hazırlan yine bi darbe kokusu geliyor. Sen herkesin eğitim durumunu tek tek kontrol et
Evet liyakatten yoksunPuhajajajajja, sey yapıoya kontrol duyurusu atıyor, yonetımde bıze ultımatom gecıyor. Eymende forum sohbete bunu atıp sarkı paylasıor ya. Abi yıkılıyorum ya. Liyakat Eymen ya sjsjjsjs
Bi kontrol et @Kadir Aydın 'ın belgeleri tammı. Parti açma ruhsatı varmı, belediyenin pullarını ödemişmi
Dur salma şunu üstüme hele sjsjsjBi kontrol et @Kadir Aydın 'ın belgeleri tammı. Parti açma ruhsatı varmı, belediyenin pullarını ödemişmi
Oyun başkanı açığa alırım dedi duymadınız galiba.ben muhatap almadıkça kimseyi daha yazmaya devam ediyor herkes vay be@cagribaskan00 istifa et