Y
Y İ Ğ İ T
Ziyaretçi
Ben yönetimdeyken sen yoktun ne konuşuyonBizdeyken girmek için ağlıyodun unutma biz istedik diye sen o yönetime girdin
Ben yönetimdeyken sen yoktun ne konuşuyonBizdeyken girmek için ağlıyodun unutma biz istedik diye sen o yönetime girdin
Gelecen miSizin yonetımınız mı var sjsjsjjsjsjsjsj
Gel bı biz beypazarı içelim kankaSizin yonetımınız mı var sjsjsjjsjsjsjsj
Puahajajajjajagırıg senoş abdül eren cimcime ve ümitten oluşan müq yönetimleri var olmaz mı
Yok bizim yenı uye var onu gnderim de yonetsın sızıGelecen mi
TmBen yönetimdeyken sen yoktun ne konuşuyon
Yasli ortadaki olan necati girigi temsil ediyor
buduncular vs kızılelma videosu
Gönder gònder biz eğitiriz sizin gibi olmasınYok bizim yenınuye varonu gnderim de yonetsın sızı
recep ivedikte sera oluyor sanırım komik diyeYasli ortadaki olan necati girigi temsil ediyor
Biz nasılmışızGönder gònder biz eğitiriz sizin gibi olmasın
partin eridi bitti kül oldu üye çek koşGönder gònder biz eğitiriz sizin gibi olmasın
Eren kişisel mevzularınıza parti genelini karıştırmayın kardeşim.Ne zaman oy verecem desteklicem dedim. Seçimden önce Mete bana yazdığında da söyledim benden size oy yok. Sana tek kötü sözüm olmadı olmayacakta forumda istediğin gibi at koşturmaya devam et ama tek oyuma muhtaç olun ben kişisel oyumu size vermicem. Altın Ok kaybetsin karşısında güç birliği yapalım diyip diyip ardından forumda partiye sallamaya devam ediyorsunuz sonrada oy bekliyorsunuz benden oy yok size.
Biz yanlış yaptık teklif vermeyecektik 10 uye de olsa devam edecektikbuduncular vs kızılelma videosu
biz vermedik onlar verdi turan içinse ben yoktum ne yaparsanız yapınBiz yanlış yaptık teklif vermeyecektik 10 uye de olsa devam edecektik
dur düşüneyim gökbudunBı parti düşünün herkes yönetim kurulunda