48.Dönem Savcı Seçimi Sonucu HK (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Y İ Ğ İ T
  • Başlangıç tarihi
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Ne zaman oy verecem desteklicem dedim. Seçimden önce Mete bana yazdığında da söyledim benden size oy yok. Sana tek kötü sözüm olmadı olmayacakta forumda istediğin gibi at koşturmaya devam et ama tek oyuma muhtaç olun ben kişisel oyumu size vermicem. Altın Ok kaybetsin karşısında güç birliği yapalım diyip diyip ardından forumda partiye sallamaya devam ediyorsunuz sonrada oy bekliyorsunuz benden oy yok size.
Eren kişisel mevzularınıza parti genelini karıştırmayın kardeşim.
2 seçimde de geldik konuşmaya ilkinde dedik ki aday çıkarıcak mısınız çıkartmayacaksanız bizden aday çıkarır mısınız çıkartmıcaz olur dediniz sizin içinde uygun olan adayı çıkarttırdık aday partiden.Herhangi birşey vermedik adaylık hakkınızı aldık oyları attınız atmadınız kendi bileceğiniz durum herhangi bir anlaşma yapmadık zaten.
2. seçimde sana yazdık geç ulaştık parti başkanınla iletişime geçtik adayınız var mı dedik yok dedi o zaman adayımızı destekler misin dedik olur dedi gene herhangi bir anlaşma vercek alıcak meselesi olmadı attığınız oylar için eyvallah.
o yüzden kişisel mevzularınızı @ErenA @E M İ R H A N partilere bağlamayın beyler herkesi zan altında bırakıyorsunuz.