5 cok o kadar yoklar, 2 gokbudana spin sjsjsj5 tane gokbudun gelince spine mi giricez shshhs
5 cok o kadar yoklar, 2 gokbudana spin sjsjsj5 tane gokbudun gelince spine mi giricez shshhs
5 cok o kadar yoklar, 2 gokbudana spin sjsjsj
PuhajajajajaEren gelirse +5 spin Furkan gelirse +3 spin hsshhs
1 liradan çevir asdşsdglşsdgşsdg turboya al biraz farmla sonra başka yere git budun vermez bişe5 tane gokbudun gelince spine mi giricez shshhs
burdan zamanında vuracağımızı vurduk daha vermez vergi keser kaç kaç bitti buraEren gelirse +5 spin Furkan gelirse +3 spin hsshhs
Yokkı neyi versinler sjsjsj1 liradan çevir asdşsdglşsdgşsdg turboya al biraz farmla sonra başka yere git budun vermez bişe
Masak bunu beğendi
Tamam maaşın 25 taşını bize at şimdi vldmgldmgfl
bu orjinmi ben hala anlamadımMasak bunu beğendi
bu orjinmi ben hala anlamadım
Şubatın 30'u gelsin ben sana atarım KGPEMGPLELGLBeklemeye devam edebilirsin ne zaman atacak diye
Yazık...Şubatın 30'u gelsin ben sana atarım KGPEMGPLELGL
MGĞSMGĞEMGŞEÖGEYazık...
Kanka başkaları üzerinden prim kas hadi ben tatildeyimMGĞSMGĞEMGŞEÖGE
Al işte belediyeyi boş bırakıp tatile gidiyor.Kanka başkaları üzerinden prim kas hadi ben tatildeyim
Ben halka hizmet ediyorum başkanlara değilAl işte belediyeyi boş bırakıp tatile gidiyor.
Karsa geliyorum hazır ol mgpsmfşsmgpeöcBen halka hizmet ediyorum başkanlara değil
Olacağı buydu zaaten MGĞSMGPEMGLEAl işte belediyeyi boş bırakıp tatile gidiyor.
Anket yaptık. Kars halkı hiç hizmetini görememiş daha. Unutma İSTİFADA bir hizmettir başkanımBen halka hizmet ediyorum başkanlara değil
Bencede haklısın jsjsjsjshshOlacağı buydu zaaten MGĞSMGPEMGLE