Zorlama başkaaaaaan ben yok dersem yokturAnket yaptık. Kars halkı hiç hizmetini görememiş daha. Unutma İSTİFADA bir hizmettir başkanım
Zorlama başkaaaaaan ben yok dersem yokturAnket yaptık. Kars halkı hiç hizmetini görememiş daha. Unutma İSTİFADA bir hizmettir başkanım
Makam istifa konusu var oraya bekleniyorsunuz LCŞSMFŞSMFŞSBencede haklısın jsjsjsjshsh
Bencede kanka haklısınMakam istifa konusu var oraya bekleniyorsunuz LCŞSMFŞSMFŞS
Her zamanBencede kanka haklısın
AynenHer zaman
yerini de biliyosun söylememe gerek yok hadi bbMakam istifa konusu var oraya bekleniyorsunuz LCŞSMFŞSMFŞS
Sen ne diyon kfşsmgpemgpeöfyerini de biliyosun söylememe gerek yok hadi bb
abilerinle çok konuştum abisi biliyon mu sana ayırıcak zamanım yok artık yapcak bişey yok başka sefere beklicenSen ne diyon kfşsmgpemgpeöf
Şaşırdı iyiceneSen ne diyon kfşsmgpemgpeöf
Benim multime laf ataman ona goreabilerinle çok konuştum abisi biliyon mu sana ayırıcak zamanım yok artık yapcak bişey yok başka sefere beklicen
Diğer konudan kaçıp burayamı saklanıyorsunabilerinle çok konuştum abisi biliyon mu sana ayırıcak zamanım yok artık yapcak bişey yok başka sefere beklicen
ha senin multinse okay ben normal oyuncu saymıştım ksjdhfgdheuiüsoBenim multime laf ataman ona gore
bu kim be tanımıyorum alıntı yapma bana tanımadığım kişilerle konuşma gereği duymuyorumDiğer konudan kaçıp burayamı saklanıyorsun
Sen satılıksın bizi nasıl alacan
Boşver kimseyle uğraşma.tamam aynen haklısın de geç.anca öyle anlarlarbu kim be tanımıyorum alıntı yapma bana tanımadığım kişilerle konuşma gereği duymuyorum
Sen satılıksın bizi nasıl alacan
git burdan altın mızrak tanesi bbGit burdan gokbudun tanesi
Tamam sakin ol korkma @Kadir Aydın ve @MAGARSUS seni burda bulamazlarbu kim be tanımıyorum alıntı yapma bana tanımadığım kişilerle konuşma gereği duymuyorum
Göndersene hadi gücün mü yetmediGit burdan gokbudun tanesi
Çok korktum. Her zaman beklerim ablasıabilerinle çok konuştum abisi biliyon mu sana ayırıcak zamanım yok artık yapcak bişey yok başka sefere beklicen