MAAŞ (26 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Buraya siyaset yapmaya gelin milletin arkasından sallamaya veya sohbet etmeye gelmeyin sohbet uygulaması indirin gidin orda sohbet edin ( sana değil sadece kadir başkan herkese )
Başkan bana nıye sallıyor, ben senı tutuom, ama umıtzehrayı tutmuom

cagribaskan00

ÇAĞRI GÜL 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Dostum bak sen olayı yanlış anlamışsın çok uğraşılan kişiler eğlence kaynağıdır. Seni de öyle görüyorlar yani önemli biri olduğundan falan değil
Ben kimseyle uğraşmak istemem uğraşsam iyi uğraşırım merak etme sen ben kimseye birşey demediğimden böyleyim.ben buraya millet gibi karı kız veya erkek bulmaya gelmiyom merak etme sen.milletin partisi bizim partiden adamlar çaldı bunlarıda biliyoz.herşey karşılıklıdır merak etme

AHMET ALĞUR

Yeni Üye
Vatandaş
Ben kimseyle uğraşmak istemem uğraşsam iyi uğraşırım merak etme sen ben kimseye birşey demediğimden böyleyim.ben buraya millet gibi karı kız veya erkek bulmaya gelmiyom merak etme sen.milletin partisi bizim partiden adamlar çaldı bunlarıda biliyoz.herşey karşılıklıdır merak etme
Sen ne anlatıyon hemşerim anca merak etme merak etme diyip duruyon sende bizim gerçek siyasetçiler gibisin ha sürekli bişeyler söylüyorsun da sonuç yok içinde tutma çıkar rahatla