Y
Y İ Ğ İ T
Ziyaretçi
Bu işte Parmağınız varmı kadir beyNeden cıktı bu kavga ya harbiden.
Bu işte Parmağınız varmı kadir beyNeden cıktı bu kavga ya harbiden.
Dostum sen niye her mesajında kükrüyorsun bi yara falan mi var ?İstifa ettirmeye veya birşey yapmaya istediğiniz kadar zorlayın ben istemezsem birşey olmaz merak etme sen
Ha doğru sen ob olacaktın da bize günümüzü gösterecektin unutmuşum onuAynen sen kendini kandırmaya devam et işte böyle
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Herkesin bir yarası var benim yok dostum sen merak etme yıkmaya çalışsınlar istedikleri kadar bana birşey olmazDostum sen niye her mesajında kükrüyorsun bi yara falan mi var ?
Değeri olmayanlarla uğraşmam ben merak etme ben sohbet etmeye gelmiyorum burayaHa doğru sen ob olacaktın da bize günümüzü gösterecektin unutmuşum onu
Hayır canm ben mıllete cokuom sende bana cokuon. Bak taktık varım sana ılkonce partıdekı makamlara cok sonra dışarıya baslarsın. Mesela ben suan gırıgtan harac alıomYarı yarıya zor olmaz o iş
Yani seni yıkmak için önemli biri olman lazım ama bizim için öyle bir durum yok istersen kükreme oturHerkesin bir yarası var benim yok dostum sen merak etme yıkmaya çalışsınlar istedikleri kadar bana birşey olmaz
O yüzdenmi sürekli uğraşıyorlarYani seni yıkmak için önemli biri olman lazım ama bizim için öyle bir durum yok istersen kükreme otur
Kandırma kendiniO yüzdenmi sürekli uğraşıyorlar
SilDeğeri olmayanlarla uğraşmam ben merak etme ben sohbet etmeye gelmiyorum buraya
Başkan bana nıye sallıyor, ben senı tutuom, ama umıtzehrayı tutmuomBuraya siyaset yapmaya gelin milletin arkasından sallamaya veya sohbet etmeye gelmeyin sohbet uygulaması indirin gidin orda sohbet edin ( sana değil sadece kadir başkan herkese )
Ben sana demiyom başkan herkese diyomBaşkan bana nıye sallıyor, ben senı tutuom, ama umıtzehrayı tutmuom
Dostum bak sen olayı yanlış anlamışsın çok uğraşılan kişiler eğlence kaynağıdır. Seni de öyle görüyorlar yani önemli biri olduğundan falan değilKandırma kendini
Biz kimsenin lafıyla hareket etmeyiz merak etme sen
Tamam ozaman.Ben sana demiyom başkan herkese diyom
Vaaayyy. Ben korktum şimdi. MfşemfşemfleBiz kimsenin lafıyla hareket etmeyiz merak etme sen
Ben kimseyle uğraşmak istemem uğraşsam iyi uğraşırım merak etme sen ben kimseye birşey demediğimden böyleyim.ben buraya millet gibi karı kız veya erkek bulmaya gelmiyom merak etme sen.milletin partisi bizim partiden adamlar çaldı bunlarıda biliyoz.herşey karşılıklıdır merak etmeDostum bak sen olayı yanlış anlamışsın çok uğraşılan kişiler eğlence kaynağıdır. Seni de öyle görüyorlar yani önemli biri olduğundan falan değil
Sen ne anlatıyon hemşerim anca merak etme merak etme diyip duruyon sende bizim gerçek siyasetçiler gibisin ha sürekli bişeyler söylüyorsun da sonuç yok içinde tutma çıkar rahatlaBen kimseyle uğraşmak istemem uğraşsam iyi uğraşırım merak etme sen ben kimseye birşey demediğimden böyleyim.ben buraya millet gibi karı kız veya erkek bulmaya gelmiyom merak etme sen.milletin partisi bizim partiden adamlar çaldı bunlarıda biliyoz.herşey karşılıklıdır merak etme
Ben oynamak istediğimle iyi oynarım ame değersiz insanlara vaktini harcamam laflarını verip oturturumSen ne anlatıyon hemşerim anca merak etme merak etme diyip duruyon sende bizim gerçek siyasetçiler gibisin ha sürekli bişeyler söylüyorsun da sonuç yok içinde tutma çıkar rahatla
Çağrıııııııı sen şu 16 yaşında olup hayatım siyasetle geçen diyen çağrısın jeton yeni düştü babacım kusura bakma tanıyamadım seni nasıl ciddiye alıp yazdım Allah’ta benim belamı versinBen oynamak istediğimle iyi oynarım ame değersiz insanlara vaktini harcamam laflarını verip oturturum