B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Bu arkadaş discord botu muAynen kanka hadi namus hakkı!!!!
Bu arkadaş discord botu muAynen kanka hadi namus hakkı!!!!
Fatihle gizli ortağız biz sonun geldi kadir aydın@Fatih TUTUK hala devam ediyor
Kaç gün istirahat?Namussuzlarla çok uğraşıyom bro sorma
Fatihle gizli ortağız biz sonun geldi kadir aydın
Üzdün beni multimYok sen tartışıyorsunnolmaz
Kendinden mi başladınNamussuzlarla çok uğraşıyom bro sorma
Yok ilk senden başladım sonra diğerleriyle uğraştımKendinden mi başladın
Haddini aşma.şurda takmıyoz kafanda var diye zorlama sınırınıKendinden mi başladın
Başkanım siz bos degılsınız sanırım, var bı derin işlerHaddini aşma.şurda takmıyoz kafanda var diye zorlama sınırını
altınokun başına beni geçiriyormuş kadir 1 günde nasıl parti patlatılır izle öğrenFatihle gizli ortağız biz sonun geldi kadir aydın
everHaddini aşma.şurda takmıyoz kafanda var diye zorlama sınırıBaşkanım siz bos degılsınız sanırım, var bı derin işler
başkanımız 16 yaşında ve uzun yıllardır siyasetle uğraştığını ve aile olarak derin bir yapıya sahip olduğunu bizzat yazılı bir şekilde bize göndermiştir. ( laf olsun diye değil gerçekten böyle söyledi )Başkanım siz bos degılsınız sanırım, var bı derin işler
D0rualtınokun başına beni geçiriyormuş kadir 1 günde nasıl parti patlatılır izle öğren
Sen boşver git tatil yap bence uzun süre biletin magarsuz'danAğzındakini çıkar da konuş
Bilgebaharfayika halam zamanında demişti naz multi diye ah ahÜzdün beni multim
@BaşkanOnlineAğzındakini çıkar da konuş
Ooo hayırlı olsun Kaanşu kasayı beşiktaşa bas ytd.
Başkan sen üzerine vazife olmayan işlere karışma boş ver sen işine gücüne bak herkes söyledigi sözün ağırlığıni bilecek yaşta sen rahat olMillete köpek muamelesi yapmaya hakkın yok herkes düzgün konuşacak burda yazdığın mesajı yeni gördüm. @Coşkun Karaosmanoğlu partindekine sahip çık başkanım
Hatta beni göndermişti git kontrol et diye koca yürekli ablamBilgebaharfayika halam zamanında demişti naz multi diye ah ah
Sen de diyemedin mi o benim multim diyeBilgebaharfayika halam zamanında demişti naz multi diye ah ah