E
Emirhan'
Ziyaretçi
Yok sen kal ordaBende geleyimmi havasına bakıcam
Yok sen kal ordaBende geleyimmi havasına bakıcam
NedennkiYok sen kal orda
Ayşegül çıkmış semih kiraz almayinca hesabi silmişFORUM HESABI SİLME İŞLEMLERİ.
Kullanıcı adım : A Y Ş E G Ü L Forum hesabımın silinmesini onaylıyorum.www.baskanforum.com
Kapıyı çalmış açmamışAyşegül çıkmış semih kiraz almayinca hesabi silmiş
akdasklşfşlksdglkşsdgşlkdsgşlk taahhütü boşa çıkmış senetler sepetler patladı kaçtı gitti görevdenBu görevi, hukukun üstünlüğünü korumak, adil ve tarafsız kararlar vermek için elimden gelenin en iyisini yapacağımı taahhüt ediyorum. Darbecilere ve hukukun dışına çıkanlara karşı mücadelemiz sürecek.
Ekli dosyayı görüntüle 1000035370.movDarbe girişimleri, ülkemizin tarihinde kara bir leke olarak yer alır. 13 Mayıs'ta yaşadığımız hain saldırı, milletimizin iradesine yönelik bir tehditti. Ancak, milletimiz bu karanlık günü birlik ve beraberlik içinde geride bıraktı. Demokrasiye olan inancımızı daha da pekiştirdik.
Yav dur ugrasma furkancimla
susYav dur ugrasma furkancimla
tebrikler başarılarınızın devamını dilerimBenim kaybettiğim seçimlerden bir tanesi.
Teşekkür ederim çok naziksiniz. Seçimi kazanan bile başarı dilememişti.tebrikler başarılarınızın devamını dilerim
rica ederim bunlar böyledir. böylelerine anladıkları dilden konuşacan eğitim şartTeşekkür ederim çok naziksiniz. Seçimi kazanan bile başarı dilememişti.