günaydın alin naberBende seni görünce şaşırdım karşılıklı ndjdjddjddnxn
günaydın alin naberBende seni görünce şaşırdım karşılıklı ndjdjddjddnxn
Yav sen dün farklı konuşup bugün değişen insansın ne anlatıyon, hani bilmesek hehe deriz.Kendinle karıştırma
Bundan sonra getirmez kral partinde mutluluklarSamimiyetimize karşılığın partime laf getirirse benim de karşılığım budur.
Düzgün konuşsana önce.Bundan sonra getirmez kral partinde mutluluklar
Kral tacı koymuşsun isminin yanına kral dedim bende yanlış mı ettik naptıkDüzgün konuşsana önce.
Senin doğru yaptığın görülmemiş ki aksini bekleyemem zaten lakin onun Kral değil Kraliçe demek olduğunu çok iyi biliyosun. MESUTCUMKral tacı koymuşsun isminin yanına kral dedim bende yanlış mı ettik naptık
Bıyıklı o bir kraliçe hemde özü sözü bir kadınKral tacı koymuşsun isminin yanına kral dedim bende yanlış mı ettik naptık
E madem doğru yaptığımı görmedin neyin muhabbetindeydik biz senle onu çözemedim en baştan çekseydin çizgiyiSenin doğru yaptığın görülmemiş ki aksini bekleyemem zaten lakin onun Kral değil Kraliçe demek olduğunu çok iyi biliyosun. MESUTCUM
Bende öyle sanıyordum da yanılmışız naçizaneBıyıklı o bir kraliçe hemde özü sözü bir kadın
O beğenmedim sana değildi@CMERTT döverim seniiiiii
Olsunn benim yorumumdu amaO beğenmedim sana değildi
Saygı duyuyorumOlsunn benim yorumumdu ama
He tamam o zaman nerelerdesin bakam ise devam ediyormusunSaygı duyuyorum
Baya bir yoğunum abi akşam dokuz, ona kadar full mesai vallahHe tamam o zaman nerelerdesin bakam ise devam ediyormusun
Allah kolaylık versin aman bırakma bu işi öğrenmeye bakBaya bir yoğunum abi akşam dokuz, ona kadar full mesai vallah
Merhaba Sayın bakanım.Slm çakarlı arabam nerde
Tabii ilgilenirim, 1000 taş uygun mu ?Merhaba Sayın bakanım.
Yeni şoförünüz benim, arabanın şuan oto kuaförde iç dış yıkama yapıyoruz. Birazdan gelicem. Bekleyin az hele.
Bu arada bu ay para yetmedi, maaşa da var daha önden avans talebim var. İlgilenirmisiniz seri.